celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 368

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Pozemky » Pozemky pro bydlení » Prodej stavebního pozemku v Pozořicích, CP 4.125 m² 

Prodej stavebního pozemku v Pozořicích, CP 4.125 m²

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Pozemky pro bydlení.

Prodej stavebního pozemku v Pozořicích, CP 4.125 m²

Číslo inzerátu: 3048529
inzerát vložen: 22.11. 2017 13:32
Nabízíme Vám zprostředkování prodeje stavebního pozemku v Pozořicích, v okrajové části obce.

Jedná se o rovinatý pozemek obdélníkového tvaru o celkové ploše 4.125 m² s uliční šíří 27 m. Bez trvalých porostů. Dle územního plánu je pozemek určen k výstavbě rodinných domů. V sousedství pozemku je zástavba rodinných domů.

Inženýrské sítě: elektřina je na hranici pozemku, plyn na pozemku, obecní vodovod je v současnosti ve vzdálenosti cca 15 m od hranice pozemku, vyřizuje se dotažení vodovodu na pozemek. Připojení ke splaškové kanalizaci v současnosti není možné, nutno řešit vybudováním jímky.

Pozemek je přístupný po veřejné asfaltové komunikaci. Určený pro stavbu samostatně stojícího nebo polořadového rodinného domu.

Pozořice se nachází 16 km od Brna, na úpatí Drahanské vrchoviny. Je zde veškerá občanská vybavenost – obchody, služby, školky, základní škola. Obec také nabízí mnoho možností kulturního a sportovního vyžití. Pravidelné autobusové spojení zajišťuje IDS Jihomoravského kraje. Dálniční přivaděč Rohlenka u Tvarožné ve vzdálenosti 5 km, dálniční přivaděč Holubice ve vzdálenosti 2 km.

Cena: 1.300,-Kč/m²

Domluvte si se mnou prohlídku. Rád Vám pozemek předvedu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3468)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01