celkem inzerátů: 10 464  |  inzerce za 24 hodin: 993

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Knihy, učebnice » Romány » Pod tíhou života - Vlasta Javořická 

Pod tíhou života - Vlasta Javořická

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Romány.

Pod tíhou života - Vlasta Javořická

Číslo inzerátu: 3048973
inzerát vložen: 7.9. 2017 14:11
Dva díly (kniha I, kniha II), vydalo nakl. Fr. Šupky v Hradci Králové v roce 1936, vytiskly grafické závody Václava Lehma v Náchodě. Vázané, kniha I má 22á stran, kniha II má 288 stran.
Román rozvíjející se ve dvou dějových liniích. Česká služka Selma Pazderová se dostává na šikmou plochu. Zříká se dcery Helenky, která vzešla z její lásky ke Štěpánu Struhovi, a ta, už jako Ilonka, je adoptována bohatou rodinou v Budapešti. Zde se začíná rozvíjet příběh s radostnými i tragickými zvraty. Druhý díl přináší vyvrcholení v podobě nečekaného shledání dcery s matkou i tetou uprostřed krásné podhorské přírody, kde se po mnohých překážkách završí i Ilčino štěstí.
Kniha I je zachovalá, u knihy II je porušená vazba knihy s předsádkou (viz obr.).
Zašlu na dobírku (poštovné 103 Kč) nebo po domluvě do 100 km od Ústí nad Labem dovezu (cena za dovezení by se rovnala ceně mé zpáteční jízdenky, tj. podle vzdálenosti, např. Praha - 100 km - 53 Kč).

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7226)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01