celkem inzerátů: 10 446  |  inzerce za 24 hodin: 398

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Pronájem bytů » 2+kk » 2+kk, terasa, gar. stání,Sochorova , Brno 

2+kk, terasa, gar. stání,Sochorova , Brno

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 2+kk.

2+kk, terasa, gar. stání,Sochorova , Brno

Číslo inzerátu: 3049583
inzerát vložen: 13.4. 2017 15:55
S výhradním zastoupením nabízíme pronájem čerstvé novostavby bytu 2+kk + terasy v novém bytovém domě - Rezidence Sochorova. Jedná se o lokalitu města Brna - městské části Žabovřesky. Celková výměra 70m2, podlahová výměra 58m2, terasa 12m2. Byt se nachází ve 2nadzemním podlaží/6NP. s výtahem. Dispozice: pokoj s kk a výstupem na terasu (lodžii), ložnice taktéž se vstupem na terasu. Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem, závěsnou toaletou a otop.žebříkem (dodavatel fa Ptáček). Vstupní protipožární dveře mají pětibodové bezpečnostní kování, vnitřní dveře s obložkovými zárubněmi, do obývacího pokoje dveře posuvné. Podlahy: keramická dlažba a laminátová krytina, keramické obklady. Součástí jednotky je telef. zásuvka - možnost internet.připojení, zásuvky pro TV a rozhlas. Byt má vlastní měření spotřeby energií, možnost individ. nastavení ohřevu TUV a vytápění. Nová kuchyňská linka, plně vybavená vestavěnými spotřebiči včetně myčky. Součástí pronájmu je i garážové stání. Stav domu / popis projektu: Cihlová budova - 6 nadzem.podlaží, v suterénu garážová stání, výtah, bezbariérový vstup. Chytré řešení respektuje soukromí ve městě a je podtrženo soukromým vnitroblokem se zelení. Navržená odpočinková zóna lavičkami, herními prvky poslouží ke společenskému setkávání a umožní obyvatelům přímý vstup do jednotlivých částí komplexu. Lokalita / okolí: Místo obklopují zelené horizonty Jundrovských kopců, Wilsonův les, Palackého Vrch, obora Holedná. Výhodou je docházková vzdálenost k zastávkám MHD (tram č. 1, 3, 11), k úřadu MČ, službám obč. vybavenosti (školy, supermarket, bankomat, restaurace, zdravotní středisko).
Nastěhování od 30.6., případně dle domluvy.
Cena za pronájem : nájem 13.000,-Kč + 1.000,-Kč garážové stání,-Kč + 2.000,-Kč zálohy na služby + kauce 16.000,-Kč + provize.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3450)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01