celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 454

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Prodej vily z r. 1912 s velkým pozemkem, Adamov 

Prodej vily z r. 1912 s velkým pozemkem, Adamov

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodej vily z r. 1912 s velkým pozemkem, Adamov

Číslo inzerátu: 3050796
inzerát vložen: 1.6. 2017 16:08
Ve výhradním zastoupením Vám nabízíme k prodeji krásnou samostatně stojící vilu 5+1 se zimní zahradou, na okraji obce Adamov, s výhledem na lesy. Celková výměra činí 2.189 m², zastavěná plocha je 246 m².

Vila pochází z r. 1912 z období secese, jejíž prvky jsou zachovány v interiéru vily a na vstupních dveřích, v r. 1930 došlo k menší dostavbě a v letech 2008–2010 byla provedena rekonstrukce interiéru, kdy bylo dbáno na zachování ducha vily (nová koupelna, kuchyň, nové topení rozvedené do všech místností a nová elektřina). Vila je obklopena zahradou, stojí na částečně svažitém pozemku, na kterém je vybudovaná terasa a velký ovocný sad.

Dispoziční řešení vily: suterén tvoří dvě místnosti a dvě komory, 1.NP. tvoří obývací pokoj s krbem, jídelna, kuchyně, koupelna s WC, komora a zimní zahrada. V 2.NP. se nachází tři samostatné pokoje. Do patra vedou schody z přízemí a rovněž je přístupné i zvenku přes mostek.

Topení je kombinované: plynový kotel a krb s výměníkem. Dům je napojen na veškeré IS.

Vila nabízí bydlení v blízkosti centra Adamova a přitom na klidném místě. Adamov se nachází pouhých 20 km od Brna. Je zde veškerá občanská vybavenost: škola, školky, obchody, lékařské ordinace, městský úřad, pošta, sportovní hřiště, posilovna, nákupní centrum a krásné okolní prostředí (CHKO Moravský kras). Vynikající dopravní spojení vlakem.

Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena energetická třída G.

Ráda Vám vilu předvedu. Domluvte si se mnou nezávaznou prohlídku. Udělám vše pro Vaši spokojenost.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01