celkem inzerátů: 10 451  |  inzerce za 24 hodin: 368

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Prodej rodinného domu 6+1 s garáží a zahradou 

Prodej rodinného domu 6+1 s garáží a zahradou

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodej rodinného domu 6+1 s garáží a zahradou

Číslo inzerátu: 3051123
inzerát vložen: 14.4. 2017 00:17
Exkluzivně nabízíme k prodeji krajní řadový rodinný dům 6+1 s garáží, celopodsklepený s velkou oplocenou zahradou ve velmi žádané lokalitě Ostrava-Svinov v části zvané Jížní Svahy. Dům je dostupný po asfaltové neprůjezdné cestě (slepá ulice), umístěný na mírně svažitém pozemku a nabízí spoustu místa i pro velkou rodinu, protože svými parametry, prostorem a také řešením vnitřní dispozice umožňuje i dvougenerační bydlení, případně i možnost přístavby dalšího podkrovního patra dle již existujícího projektu. Současně je zde také příjemné posezení v klidu a soukromí vlastní zahrady, která je dostatečně velká a jako stvořená pro bezpečné dovádění dětí i domácích mazlíčků. Klid, soukromí a také dostatek stínu v letních měsících je také díky vzrostlým ovocným a jehličnatým stromům, které se na zahradě nachází. Nemovitost je v dobrém stavu a po částečné rekonstrukci: instalován moderní kondenzační plynový kotel Viessmann určen pro vytápění a ohřev vody, nové plovoucí podlahy, vestavěné skříně, z 80% nové dřevěné interierové dveře, nová dřevěná kuchyň s obklady na míru a s vestavěnými spotřebiči (myčka, elek.trouba, plyn.sporák), výměna veškerých oken za nové dřevěné eurookna a částečná rekonstrukce střechy. Dispozičně je tento krajní dům řešen: V suterénu (sklepě), který je přístupný i ze zahrady jsou místnosti nyní sloužící jako prádelna se sušárnou, kotelna, posilovna, lyžárna a místnost na uskladnění potravin, a je zde případně možné zřídit také další obytné prostory. V přízemí domu je po vstupu hlavním vchodem zádveří se vstupem do garáže a haly s dřevem obloženým schodištěm vedoucím jak do suterénu tak do patra ,WC , kuchyň se špajzem a prostorná místnost rozdělená pěkným stylovým cihlovým krbem na jídelnu a obývací část, zde je také vstup na prostorný balkon s posezením orientovaný do zahrady. V 2.NP domu je předsíň, ze které se vstupuje do čtyř samostatných neprůchozích pokojů, koupelny se dvěma umyvadly, vanou a sprchovým koutem, samostatného WC a menší půdy se vstupem na střechu. Z  největšího pokoje je pak vstup na horní balkón, který je také orientován do zahrady a kde je také možnost posezení. Nabízený dům má celkovou zastavěnou plochu cca 115m2, užitnou plochu cca 250m2 a celkovou plochou pozemku 700m2, před domem je pak k užívání další cca 100m2 předzahrady s parkovacím místem před garáží. Další možnost parkování je také na parkovišti v dosahu cca 5m od domu. Doporučujeme včasnou nezávaznou prohlídku všem, kdo hledají pěkné bydlení v klidném a čistém prostředí na kraji města, kde je hodně zeleně a zároveň dobře dostupná veškerá potřebná občanská vybavenost.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01