celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 524

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 2+1 » Prodej slunného zděného bytu DB 2+1, Prostějov, ul. Šárka 

Prodej slunného zděného bytu DB 2+1, Prostějov, ul. Šárka

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 2+1.

Prodej slunného zděného bytu DB 2+1, Prostějov, ul. Šárka

Číslo inzerátu: 3051804
inzerát vložen: 23.8. 2017 11:58
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje pěkného bytu 2+1 v Prostějově, na ulici Šárka, v blízkosti centra města, v klidné části se spoustou zeleně.

Jedná se o zděný byt o velikosti 2+1, situovaný ve 4. patře bytového cihlového domu. Celková výměra činí 50 m². Byt disponuje kuchyní s kuchyňskou linkou a jídelním koutem, obývacím pokojem, ložnicí, koupelnou s vanou a samostatnou toaletou.

Byt je velice dobře dispozičně řešený. Všechny místnosti mají samostatný vchod z chodby, nejsou průchozí. V chodbě jsou k dispozici vestavěné skříně nabízející dostatek úložných prostorů. V obývacím pokoji a ložnici jsou položeny plovoucí podlahy, v chodbě linoleum a v kuchyni, koupelně a na toaletě dlažba. V bytě jsou nová plastová okna. Celkový stav bytu je velice dobrý. Byt je vyklizený, k dispozici ihned. K bytu náleží větší sklepní kóje. Průkaz energetické náročnosti budovy G/-. Při prodeji bude průkaz nahrazen doložením faktur za dodávky energií za poslední 3 roky.

Byt je vhodný k bydlení pro rodinu s dětmi a také jako investice. Dům se nachází v klidné části mimo hlavní komunikace, u domu je dostatek parkovacích míst. Ve vnitrobloku se nachází velký hrací prostor pro děti s dětským hřištěm a prolézačkami. Nedaleko je základní škola a veškerá další občanská vybavenost. Vnitřní prostory domu, v němž se byt nachází, prošly celkovou revitalizací.

Prostějov, ležící uprostřed Moravy na západním okraji Hané, se nachází 17 km od Olomouce. Město se svými 44 tisíci obyvateli je známé poetickým festivalem a slavnostmi, zámkem, mnoha kostely a dvěma radnicemi. Díky poloze v rovinách Hané je ideální pro toulky na kole, na rodinné procházky s dětmi, pohodlně se tak lze dostat i k rekreační oblasti u Plumlovské přehrady.

Domluvte si se mnou prohlídku, rád Vám nemovitost předvedu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3461)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01