celkem inzerátů: 10 467  |  inzerce za 24 hodin: 1110

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Komerční objekty » Výrobní haly » Prodej prostorné haly s příslušenstvím, Vyškov-Rychtářov 

Prodej prostorné haly s příslušenstvím, Vyškov-Rychtářov

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Výrobní haly.

Prodej prostorné haly s příslušenstvím, Vyškov-Rychtářov

Číslo inzerátu: 3052188
inzerát vložen: 6.11. 2017 10:30
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje prostorné haly s příslušenstvím v lokalitě Vyškov-Rychtářov. Výjimečná příležitost k podnikání v dílenských a skladových prostorech.

Celková výměra budovy je 570 m² s vlastním příjezdem. Jedná se o zděnou, vytápěnou halu, která sloužila jako dílna. Výměra haly činí cca 300 m², výška haly cca 7 m. Možnost využití např. i jako stolařství, truhlářství nebo jiné výrobní či skladovací činnosti. Nedílnou součástí je příslušenství (2x samostatná dílna se vstupem, 2x místnost se skladem, sociální zázemí, bývalá kotelna). Možnost parkování ve dvoře a možnost přístupu kamionu. V hale zavedená voda a elektřina a mostový jeřáb (nosnost 3,5 t).

Dobrá dopravní dostupnost jak do Brna (cca 40 km), tak na hlavní silniční tah (D1, 10 km).

Prostory jsou volné ihned.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám prostory předvedu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3472)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01