celkem inzerátů: 10 445  |  inzerce za 24 hodin: 402

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Oblečení, šperky » Šperky » Náhrdelníky » Mexická bola//rolnička s tibetskými stříbrnými komponenty 

Mexická bola//rolnička s tibetskými stříbrnými komponenty

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Náhrdelníky.

Mexická bola//rolnička s tibetskými stříbrnými komponenty

Číslo inzerátu: 3052202
inzerát vložen: 20.4. 2017 17:44
Slyšeli jste pojem Mexická bola a nevíte, co to je? Nebo jste snad viděli těhotnou ženu s přívěškem na dlouhé šňůrce a zaujalo Vás, co je to za módu nosit šperky až na břiše? Pak vězte, že to není žádný nový výmysl nebo rozmar. Mexická Bola je tradiční hudební přívěsek pro těhotné ženy, které nosí národy v Mexiku, na Bali nebo v Indii již dlouhé generace. Má totiž uklidňující vliv na miminko v bříšku i následně po porodu. Díky svému půvabu i účinkům si tento krásný šperk získává čím dál větší oblibu mezi těhotnými ženami napříč všemi kontinenty.

Barva boly je hodná pro obě pohlaví miminka.
Možné využít na více způsobů nošení na bříšku! Korálky jsou variabilní, můžete libovolně měnit sestavení náhrdelníku podle Vaší fantazie.

Jedná se o nové originální zboží.
Šperk je zabalen v sáčku z organzy. Je tedy vhodný i jako pěkný dárek pro budoucí maminku, těhulku, manželku, přítelkyni, dceru, kolegyni z práce, apod.

Šperk se také hodí jako pěkný doplněk na profi focení těhotenského bříška.

Bola bude hezkým doplňkem k Vašemu těhotenskému šatníku a nikoho nenechá na pochybách, že pod srdíčkem nosíte miminko.

Bola je zavěšena na černé saténové dostatečně dlouhé šňůrce, ozdobena skleněnými murano korálkami a korálky z tibetského stříbra.

Mexická Bola je originální hudební šperk nejen pro nastávající maminky. Magické a příjemné zvuky boly uklidňují miminko během celého těhotenství.
Neobyčejné zvonění boly vzniká pohybem nebo chůzí ženy. Bola visí na dlouhém provázku, který si můžete upravit dle Vašeho rostoucího bříška. Uvnitř kuličky, je minixylofon vydávající při pohybu tiché a příjemné zvuky.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6936)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01