celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 996

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Pension u Klatov (2 garáže + terasa ) 

Pension u Klatov (2 garáže + terasa )

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Pension u Klatov (2 garáže + terasa )

Číslo inzerátu: 3055779
inzerát vložen: 23.9. 2017 08:43
Jedná se o velmi hezký a zachovalý dům, který je vhodný jak na podnikání, tak na běžné bydlení, který se nachází v Jesení, sousedící s vesnicí Čachrov na Šumavě. Dům se skládá celkově ze tří nadzemních podlaží. V přízemí se nachází salonek, bar, samostatné WC a kuchyň. V 1. patře se pak nacházejí tři samostatné pokoje z čehož dva pokoje obsahují vlastní sociální zařízení. 2. patro pak disponuje dvěma pokoji taktéž s vlastním sociálním zařízením. K domu patří velká terasa a dvě garáže. Vedle garáží se pak nachází ještě další pokoj (samostatná bytová jednotka).
Dům se nachází na velmi žádané a atraktivní lokalitě, která nabízí mnoho různých aktivit – turistika, cykloturistika, lyžování. Ideální pro milovníky houbaření.
Cena formou dohody, reagujeme pouze na vážné zájemce.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01