celkem inzerátů: 10 443  |  inzerce za 24 hodin: 448

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 3+1 » Zděný byt DB 3+1 s balkonem, Modřice, možnost převodu do OV 

Zděný byt DB 3+1 s balkonem, Modřice, možnost převodu do OV

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 3+1.

Zděný byt DB 3+1 s balkonem, Modřice, možnost převodu do OV

Číslo inzerátu: 3056314
inzerát vložen: 6.2. 2018 12:43
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování převodu členských práv a povinností DB/OV 3+1 s balkonem, nacházející se v žádané části Modřic. Byt je možné převést do osobního vlastnictví.

Jedná se o pěkný zděný byt o celkové výměře 73,52 m², situovaný v 5. patře cihlového domu, k dispozici je sklep. Z bytu je nádherný výhled do okolí.

Dispoziční řešení: Kuchyně s kuchyňskou linkou se spotřebiči (plynový sporák kombinovaný s elektrickou troubou, digestoř, lednice) a jídelním koutem, odkud je nádherný výhled do krajiny a na okolní obce. Prostorná předsíň nabízející dostatek úložných prostorů. Samostatné pokoje, obývací pokoj se vstupem na balkon, ložnice, dětský pokoj. Samostatná koupelna s vanou, samostatné WC. Vybavení: okna jsou plastová, na podlaze v dětském pokoji jsou zachovalé parkety, v obývacím pokoji a ložnici koberce, v kuchyni a předsíni PVC podlaha, v koupelně a na toaletě je položená dlažba. Vlastní plynový kotel pro vytápění a ohřev vody s nízkými provozními náklady.

Parkování je bezproblémové na parkovišti přímo před domem.

Přidanou hodnotou bytu je, že neplatíte daň z nabytí nemovitých věcí ve výši 4%. Byt je možné převést do 1 roku do osobního vlastnictví po splacení anuity (cca 50.000,-Kč), z toho důvodu je možnost financování předhypotečním úvěrem.

Byt je ideální pro klienty, kteří chtějí bydlet v dosahu Brna a zároveň poblíž přírody nebo jako investice pro další pronajímání. Modřice jsou velmi dobrou volbou k bydlení, s výbornou dostupností a veškerou obchodní, občanskou a kulturní vybaveností na dosah (MŠ, ZŠ, lékaři, obchody, nedaleko se nachází velké nákupní centrum Olympia, cyklostezka, místa pro sportovní vyžití i odpočinek). V blízkosti i autobusová a vlaková zastávka, dále tramvajové spojení do centra Brna.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3463)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01