celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 519

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Chaty a chalupy » Prodej chalupy v Horním Štěpánově 

Prodej chalupy v Horním Štěpánově

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Chaty a chalupy.

Prodej chalupy v Horním Štěpánově

Číslo inzerátu: 3057868
inzerát vložen: 23.10. 2017 09:07
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje stylové chalupy se zahradou, garáží, venkovní terasou a okrasnou skalkou s jezírkem a vodopádem v obci Horní Štěpánov. Vzhledem k lokalitě je nemovitost vhodná k bydlení i k rekreaci.

Jedná se o samostatně stojící nemovitost o velikosti 4+1 s možností rozšíření. Celková výměra pozemku je 1.197 m², z toho zastavěná plocha a nádvoří 435 m², zahrada 762 m². Nemovitost je zděná (cihla, kámen).

Dispoziční řešení:

1.NP: Hlavní vchod z terasy do předsíně, kudy se vchází do kuchyně. Kuchyňská linka je vybavena spotřebiči (mikrovlnou troubou a kombinovaným plynovým sporákem s elektrickou troubou). Z kuchyně se vchází do jídelny a také do prostorného obývacího pokoje. V jídelně, která je obložená krásným dřevem, je nachystaný prostor na vybudování kachlových kamen nebo Jotul kamen, která mají vysokou výhřevnost. V obývacím pokoji se nachází krbová kamna a plynové wafky. Samostatná koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem, kterou je možné rozšířit nebo zde vybudovat saunu. Samostatná toaleta. Dále je zde k dispozici komora a místnost na dřevo. Dveře dřevěné z borovice. Všechna okna jsou nová - dřevěná kastlová. Podlahy v kuchyni a jídelně - položena plovoucí podlaha.

2.NP: Do patra vede krásné, na míru vyrobené, dřevěné schodiště, optimálně prosvětlené střešním oknem značky Velux. Nad schodištěm, před vstupem do dvou místností, se nachází prostor nyní využívaný k příjemnému posezení či odpočinku. Celé patro je obložené dřevem s dřevěnými dveřmi, podlahami i okny.

Nemovitost je po rekonstrukci v dobrém stavebně-technickém stavu, vhodná na trvalé bydlení i k rekreaci. Nová střecha. Nové rozvody elektřiny a vody. Napojení na IS: elektřina, plyn, obecní vodovod, kanalizační jímka. Průkaz energetické náročnosti budovy G/-. Při podpisu kupní smlouvy bude doložený energetický štítek.

V kupní ceně je zahrnuta i stavební parcela 223 m², na níž je možnost postavit další nemovitost. Chalupu lze prodat i bez této stavební parcely, celková plocha by tedy činila 568 m² (zastavěná plocha a nádvoří 212 m², zahrada 356 m²). Více info v RK.

Horní Štěpánov leží v okrese Prostějov v Olomouckém kraji. Obec se nachází 20 km od Letovic, 18 km od Boskovic a 58 km od Brna. Dobrá občanská vybavenost: školka, základní škola, pošta, zdravotní středisko, obchody, restaurace, apod. V okolí je krásná příroda s četnými lesy vhodnými pro výlety i pro sběr hub.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3431)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01