celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 344

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 1+1 » Pěkný byt OV 1+1 s prostorným balkonem ve Vyškově 

Pěkný byt OV 1+1 s prostorným balkonem ve Vyškově

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 1+1.

Pěkný byt OV 1+1 s prostorným balkonem ve Vyškově

Číslo inzerátu: 3058316
inzerát vložen: 3.7. 2017 17:35
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme byt v osobním vlastnictví 1+1 s balkonem ve Vyškově, na ulici Dukelská, v dobré lokalitě v blízkosti centra města.

Jedná se o pěkný byt o velikosti 1+1 s prostorným balkonem, ze kterého je příjemný výhled do klidové části, situovaný v 5. patře panelového domu s výtahem. Celková podlahová plocha 37,73 m² včetně balkonu 4,80 m² a sklepu 1,63 m². Byt disponuje kuchyní s kuchyňskou linkou a jídelním koutem se sezením, obývacím pokojem, koupelnou s vanou a toaletou. Pokoje jsou neprůchozí se samostatnými vstupy z chodby.

V bytě jsou zhotoveny nové rozvody elektřiny, vody, odpadů a stupaček a jsou usazena nová plastová okna. Celkový stav bytu je velice dobrý. K bytu je možné koupit i vybavení, které se v něm nachází. V kuchyni a chodbě je na podlahách položeno linoleum, v obývacím pokoji koberec, v koupelně a na toaletě dlažba.

K bytu přísluší sklepní kóje. Vnitřní prostory domu, v němž se byt nachází, prošly celkovou revitalizací. Aktuálně probíhá revitalizace fasády. Předností jsou nízké měsíční náklady 2.161,-Kč (fond oprav, voda, teplo, zálohy za služby) + zálohy za elektřinu a plyn. Průkaz energetické náročnosti budovy G/-. Při prodeji bude průkaz nahrazen doložením faktur za dodávky energií za poslední 3 roky.

Nedaleko je základní škola (cca 300 m) a veškerá další občanská vybavenost. Dům se nachází nedaleko centra města, u domu je dostatek parkovacích míst.

Vyškov, ležící téměř uprostřed Moravy na řece Hané, se nachází 30 km od Brna. Město se svými 25 tisíci obyvateli je známé zámkem, pivovarem a renesanční radnicí. Díky poloze v rovinách Hané je ideální pro toulky na kole.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu. Byt je možné financovat úvěrem, zajistíme Vám nejvýhodnější financování.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3459)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01