celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 456

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 2+1 » Velmi pěkný, designový a prostorný byt OV 2+1, Vyškov 

Velmi pěkný, designový a prostorný byt OV 2+1, Vyškov

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 2+1.

Velmi pěkný, designový a prostorný byt OV 2+1, Vyškov

Číslo inzerátu: 3060256
inzerát vložen: 22.11. 2017 13:32
Nabízíme Vám zprostředkování prodeje světlého, designového a prostorného bytu s lodžií o dispozici 2+1 v osobním vlastnictví s výhledem do zeleně. Atraktivní adresa a lokalita, dům je prakticky v centru. Vše se nachází v docházkové vzdálenosti. Ve Vyškově mnoho prostorných, pěkných bytů v dobré lokalitě nenajdete. Velmi jednoduchý příjezd k dálnici na Brno – pouhé 2 min.

Jedná se o zrekonstruovaný byt 2+1 nacházející se ve 3.NP. Celková užitná plocha bytu je 63 m² včetně lodžie a sklepu a je velmi zdařile prostorově řešený. Byt disponuje kuchyní s kuchyňskou linkou a jídelním koutem, obývacím pokojem, ložnicí, koupelnou s vanou a samostatnou toaletou. Kuchyňská linka vybavená sklokeramickou varnou deskou a spotřebiči Baumatic a Gorenje, vše v provedení nerez. Cena je včetně kuchyňské linky i kuchyňských spotřebičů.

Všechny pokoje jsou samostatné. V chodbě je k dispozici velmi prostorná šatna, nabízející dostatek úložných prostorů. Ve všech pokojích je položena zcela nová plovoucí podlaha, v koupelně a na toaletě dlažba. V bytě jsou nová plastová okna včetně žaluzií. V bytě se nachází prostorná lodžie s orientací na jihovýchod. V celém bytě byly provedeny nové omítky. Na toaletě i v koupelně jsou umístěna bodová světla. K bytu náleží sklepní kóje. Samozřejmostí bytu je kabelová televize a také internetové připojení. V domě se nachází prostorný výtah, který ulehčí stěhování. Byt je k dispozici ihned. Průkaz energetické náročnosti budovy G/-. Při prodeji bude průkaz nahrazen doložením faktur za dodávky energií za poslední 3 roky.

Bytový dům je kompletně revitalizován, má novou střechu, nová okna, zateplení fasády, stoupačky, nový výtah. Parkování přímo před domem. V případě přání je možné si pronajmout garáž hned přes ulici, v blízkosti pouhých 150 m.

Zastávka MHD je hned naproti domu. Pro děti školka, škola v blízkosti, hned za domem dětské hřiště. V těsné blízkosti se nachází pekařství.

Vyškov, ležící téměř uprostřed Moravy na řece Hané, se nachází 30 km od Brna. Město se svými 25 tisíci obyvateli je známé zámkem, pivovarem a renesanční radnicí. Díky poloze v rovinách Hané je ideální pro toulky na kole.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu. Byt je možné financovat úvěrem.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3461)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01