celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 688

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Pozemky » Pozemky pro bydlení » Lukrativní staveb. pozemek v krásném prostředí, Rozdrojovice 

Lukrativní staveb. pozemek v krásném prostředí, Rozdrojovice

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Pozemky pro bydlení.

Lukrativní staveb. pozemek v krásném prostředí, Rozdrojovice

Číslo inzerátu: 3060556
inzerát vložen: 25.7. 2017 11:14
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje lukrativního stavebního pozemku poblíž Brněnské přehrady o celkové ploše 1.435 m². Pozemek splňuje nároky i velice náročného klienta. Z pozemku je krásný výhled do okolí.

Pozemek se nachází na kraji obce Rozdrojovice, je určený pro výstavbu samostatně stojícího domu. Pozemek je v rovině, bez problému přístupný po zpevněné komunikaci. Uliční šíře 36 m. Pozemek má ideální čtvercový tvar.

V roce 2016 byly dobudovány veškeré inženýrské sítě (elektřina, plyn, kanalizace a voda) a komunikace. Kupní cena je již včetně kompletních IS. Možnost odkupu projektu na samostatný rodinný dům.

Výhodou tohoto pozemku je výborná dostupnost, 15 minut autem od centra Brna, do Rozdrojovic jezdí MHD. Krásné, klidné prostředí s veškerou občanskou vybaveností. V blízkosti hotely, sportoviště, wellness a míst pro odpočinek, trávení volného času.

Cena: info v RK

Domluvte si se mnou prohlídku. Ráda Vám pozemek ukážu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3468)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01