celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 1644

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Chovatelské potřeby » Potřeby pro koně » Jezdecké potřeby » Sedla » Starší drezurní sedlo s beránkem 

Starší drezurní sedlo s beránkem

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Sedla.

Starší drezurní sedlo s beránkem

Číslo inzerátu: 3061638
inzerát vložen: 13.6. 2017 22:02
Prodám starší drezurní sedlo, které bylo využíváno na rekreační ježdění. Sedlo je hnědé barvy, kožené. Podšité sedlovými polštáři z beránka, hrubě vycpané, komfortní na záda koně. Beránek v naprostém pořádku, dělaný nový, řemeny na upnutí podbřišníku ve výborném stavu. Sedlo je zcela v pořádku, plně funkční, má pouze kosmetické vady (viz. fotky), které nic nemění na funkčnosti: bočnice ze spodu vytlačené od řemenů, prasklina na jedné kolenní opěrce a dále na jedné straně u sedlového zámku na bočnici rozdvojená kůže, ale lze slepit nebo sešít, ale i bez toho sedlo a sedlové zámky plně funkční, dále se to nerozdvojuje. Jinak sedlu nic není, namazáno original mastí na kůži, kontrolovala jsem i kostru, není zlomená. Sedlo se hodí na kulaté a široké a mohutnější koně, ideálně co mají širší plece a nízký kohoutek, hucul, ČT atd., možná i menší chlaďas. Mému (většímu) ponymu nesedí, má užší plece, i když má nízký kohoutek, sedlo mu nepřiléhá, jak by mělo. K sedlu přidám zdarma hrubou filcovou podsedlovku žluté barvy (zabarvená od sedla a od chlupů, ale plně funkční) a ručně vyráběný NOVÝ podbřišník o délce 110 cm (měřeno i s přezkami), který je velmi pevný, v kombinaci s hovězí kůží, která ce časem nevytáhne. Cena je za tento celý komplet. V případě zájmu pošlu více foto na mail.

Podívejte se i na další moje inzeráty, kde prodávám světově unikátní uzdečky a další jezdecké potřeby pro koně různých velikostí.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 1392)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01