celkem inzerátů: 10 506  |  inzerce za 24 hodin: 485

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Pronájem bytů » 2+kk » Pronájem 2+kk, terasa, Brno - Žabovřesky 

Pronájem 2+kk, terasa, Brno - Žabovřesky

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 2+kk.

Pronájem 2+kk, terasa, Brno - Žabovřesky

Číslo inzerátu: 3062476
inzerát vložen: 27.6. 2017 09:03
S výhradním zastoupením nabízíme pronájem krásného bytu v atraktivní lokalitě žabovřesky. klidná, slepá ulice. jedná se o nadstandartně vybavený byt 2+kk + šatna, terasa a možnost pronajmout i gar. stání. ii. patro s výtahem. byt se pronajímá včetně zařízení, vyrobeného na míru, kuchyně plně vybavená spotřebiči miele, v koupelně pračka se sušičkou, bidet, toaleta, další toaleta je samostatně umístěná. sedací souprava natuzzi, podlahy dřevo, klimatizace.
všechny okna v bytě mají elektrické žaluzie. nadstandardní osvětlení celého bytu doplňuje jeho příjemnou atmosféru a útulný dojem, který na vás působí. z obývacího pokoje a i ložnice je přímý vstup na terasu, ze které je krásný výhled na město, také do zeleně a vilové čtvrti. v suterénu domu je k dispozici kočárkárna a sklep, který je zděný. k pronájmu bytu lze zajistit i pronájem uzavřené garáže v suterénu domu s výtahem. celé prostory domu jsou zabezpečeny centrálním klíčem. kolem domu je bezproblémové parkování a příjemné klidné prostředí.
byt je vhodný max. pro 2 osoby.
nájem 15.000,-kč+ zálohy energie 2.700,-kč + kauce + provize

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3450)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01