celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 1031

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 3+kk » Novostavba 3+kk, terasa/balkon, Olomouc, ul. Bacherova 

Novostavba 3+kk, terasa/balkon, Olomouc, ul. Bacherova

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 3+kk.

Novostavba 3+kk, terasa/balkon, Olomouc, ul. Bacherova

Číslo inzerátu: 3062524
inzerát vložen: 16.8. 2017 08:30
S výhradním zastoupením developera nabízíme prodej novostavby bytu 3+kk v nově budovaném bytovém komplexu. Jedná se o Nové byty Bacherova, klidná lokalita, dva elegantní bytové domy s možností přikoupení parkovacích stání. Bytový dům je ideálním místem pro ty, kteří hledají komfortní a zároveň klidné městské bydlení ve vyhledávané lokalitě v Olomouci ulice Bacherova, v jihozápadní okrajové části Olomouce. Největším lákadlem projektu Bacherova je její poloha a v mnoha ohledech i jedinečnost. Atraktivitu bydlení podtrhuje promyšlené architektonické provedení s použitím kvalitních materiálů. Urbanistické řešení nové výstavby respektuje stávající character lokality. Koncepce dvou samostatně stojících bytových domů jednoduchého tvaru a drobného měřítka netvoří optickou bariéru stávající zástavbě. Urbanistická koncepce počítá s důsledným dořešením teréních a sadových úprav okolí jednotlivých domů, zeleň je důležitou složkou výsledného řešení. Architektonické řešení je jednoduché, moderní a funkční. Jednoduché kubické tvary s neutrální barevností fasád (tlumená bílá, svělte krémová a šedá) jsou doplněny pouze výrazným barevným akcentem rohového sloupu u vstupu domu. Bytové domy jsou totožné, každý má přízemí a 3 podlaží a je tvořen 6 byty a bezbarierovým bytem 2+kk se zahradou. V domě bude kočárkárna, sklepní koje ke každému bytu a technická místnost. Přízemní byt 2+kk s bezbarierovým přístupem, vlastní zahradou a sklepní koje. Byt lze upravit dispozičně 3+kk. Klient si může vybrat v této fázi podlahy, obklady, sanitu. Balkony jsou vždy přístupné z obývacích pokojů. Parkování - parkovací stání v počtu 30, některá z nich budou krytá. V nabídce poslední 2 volné byty.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3462)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01