celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 502

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » Mobilní telefony » Telefony » HTC » Prodám HTC Desire 601 

Prodám HTC Desire 601

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii HTC.

Prodám HTC Desire 601

Číslo inzerátu: 3062568
inzerát vložen: 19.6. 2017 15:24
Prodám smartphone HTC Desire 601. Smartphone je použitý a již je bez záruky. Je však plně funkční a bez závad. Do smartphonu jsem před měsícem dokoupil novou baterii HTC (žádnou levnou kopii, starou stále funkční baterii přidám zdarma), takže smartphone má výdrž jako nové zařízení. Pro zabezpečení zařízení jsem zhruba před půl rokem dokupoval gumový obal a matnou fólii, která chrání displej a eliminuje ostré odlesky (bez bublinek - viz foto). Jelikož jsem někde na cestách ztratil před pár měsíci nabíječku, tak jsem dokupoval novou, tudíž nabíječka je také jako nová. Telefon má interní paměť 8GB a ode mě ještě dostanete paměťovou kartu s kapacitou 16GB. Ke smatphonu také přidávám další ochraný obal a to použitou knížku. Vše včetně smartphonu viz foto.
Za vše požaduji cenu 2000 Kč. Preferuji osobní převzetí na Praze 9 v Kyjích (adresu pak upřesním) nebo zašlu poštou, ale pouze jen v případě předběžné platby (včetně pošty) na můj bankovní účet.
Pokud by měl snad někdo pochyby se mnou obchodovat, tak skrze internet obchoduji poměrně často a mé hodnocení zákazníků si můžete na Webtrhu prohlédnout zde: https://webtrh.cz/members/47789/rating

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3984)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.02