celkem inzerátů: 10 434  |  inzerce za 24 hodin: 424

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Pronájem bytů » 1+1 » Pronájem pěkného slunného bytu 1+1/balkon,45 m2+sklep Náchod 

Pronájem pěkného slunného bytu 1+1/balkon,45 m2+sklep Náchod

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 1+1.

Pronájem pěkného slunného bytu 1+1/balkon,45 m2+sklep Náchod

Číslo inzerátu: 3062750
inzerát vložen: 20.6. 2017 23:08
Pěkný a světlý udržovaný byt se samostatnou kuchyní s jídelnou se nachází ve zvýšeném přízemí nově zrekonstruovaného a zatepleného domu v klidné a atraktivní lokalitě Náchoda v ulici Bílá.
Obytná kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou, el. sporákem a digestoří. Součástí kuchyně je oddělená spižírna.
Na chodbě jsou instalovány vestavěné skříně. Koupelna a toaleta jsou oddělené a přístupné z předsíně, kde se nachází zároveň komora s regály.
Z obývacího pokoje je vstup na balkon. Pokoj i kuchyň jsou samostatné, neprůchozí. Součástí bytu je také sklep.
Samotný dům prošel také kompletní revitalizací a zároveň bylo provedeno zateplení budovy, výměna střešní krytiny a výměna oken a dveří za plastové se zvukovou izolací.
V okolí domu je kompletní občanská vybavenost (školka, škola, úřady, lékárna, lékařská ordinace, nemocnice, koupaliště, sportovní a dětská hřiště), kromě místních obchodů
je dobře dostupné centrum města.
Měsíční nájemné je 4.500 Kč + záloha na poplatky /elektrika, vodné a stočné, vytápění, domovní služby apod./. Předpokládané náklady spojené s užíváním bytu jsou 2.000 Kč pro 2 osoby.
Přesná částka závisí na skutečném množství odebrané energie a spotřebě vody a pod., přeplatek nebo nedoplatek bude náseldně doplacen nebo vrácen, dle vyúčtování služeb.
Vratná kauce je ve výši 1 nájmu, tj. 4.500 Kč.
Byt je ihned k dispozici.

tel.: 270004715
pronajmubytnachod (@) seznam.cz

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3449)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01