celkem inzerátů: 10 448  |  inzerce za 24 hodin: 381

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Domácí zvířata » Psi » Francouzský buldoček » Připravený Amazing kvalita Kc francouzských buldoček 

Připravený Amazing kvalita Kc francouzských buldoček

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Francouzský buldoček.

Připravený Amazing kvalita Kc francouzských buldoček

Číslo inzerátu: 3063061
inzerát vložen: 22.6. 2017 17:05
Máme 3 holky a 1 kluka z naší super malé a kompaktní modré dívky. Mam váží pouze 9 kg a je dokonalým příkladem plemene. Má nejvíce přátelskou osobnost a miluje pozornost, jakou touží všichni Francouzi
Táta je jediný Guv'nor, který je také tady, aby viděl, jelikož máme štěstí, že ho vlastníme (máme na něm další fotografie). On je atatddkyky a také nese kopii genu bez masky. Je malý, kompaktní a jeho struktura je podle specifikace plemene.
Kočky budou HC a DM jasné, protože jak mam, tak i tatínek jsou zdravotně testovaní jasně!

Nebylo ušetřeno žádné výdaje, které by těmto štěňátkům vzkřísilo, protože jim to nikdy nepřišlo. To znamenalo, že jsme museli krmit sami sebe každé 2 hodiny během prvních 2 týdnů života.

Každé štěně přijde s taškou kravského štěněte, které byly odstaveny ve věku od 3,5 týdnů. Budou také přihlášeny KC registrované, odčervené pomocí panakuru kapaliny, první očkování a mikročip.

Každé štěně také nese at gen, což znamená, že všichni mohou produkovat modré a opálené štěňátka správnému psu

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 1004)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01