celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 498

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » RD 4+1 Sokolnice s velkou zahradou, bazénem a garáží 

RD 4+1 Sokolnice s velkou zahradou, bazénem a garáží

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

RD 4+1 Sokolnice s velkou zahradou, bazénem a garáží

Číslo inzerátu: 3063486
inzerát vložen: 27.9. 2017 10:16
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje polořadového podsklepeného rodinného domu 4+1 v Sokolnicích, s velkou zahradou se vzrostlými stromy, bazénem a garáží.

Nemovitost se nachází na pěkném klidném místě v Sokolnicích. Celková plocha činí 544 m², zastavěná plocha a nádvoří 102 m², zahrada 442 m².

Rodinný dům může poskytnout velké množství vnitřního prostoru pro náročnější či velkou rodinu, případně lze dům koupit k investici vzhledem k možnosti předělání na bytové jednotky. K domu je také možná přístavba, kde mohou vzniknout další. Za domem je prostorná terasa vhodná k vytvoření příjemného posezení a místu k relaxaci. Také se zde nachází atypický bazén, který lze zvětšit, eventuálně přetvořit v zajímavou kašnu.

Nemovitost je kompletně podsklepená, určená k modernizaci a rekonstrukci. Dispoziční řešení: v suterénu se nachází technické místnosti a toaleta. 1.NP: prostorná kuchyň s jídelním koutem, komorou a koupelnou s vanou. Dále dva prostorné pokoje, které slouží jako obývací pokoj a ložnice. 2.NP: velká místnost, kterou lze přepažit na dva světlé pokoje. Dále se dostaneme do 3.NP, jež slouží jako půda a může zde být další místnost pro bydlení. Okna a dveře jsou dřevěná, původní.

Napojení na IS: elektřina, vlastní studna, jímka. Před domem je možnost připojení se na veřejnou kanalizaci a plyn. Průkaz energetické náročnosti budovy G/-. Při podpisu kupní smlouvy bude doložený energetický štítek.

Sokolnice se nachází 12 km od Brna, s velmi dobrou dostupností do města autem, autobusem i vlakem. Je zde veškerá občanská vybavenost (škola, školka, obchody, restaurace, lékaři, tenisové kurty, fotbalové hřiště, dětská hřiště). Vlakové i autobusové spojení do Brna.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.02