celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 453

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » RD 2x 2+1 Milonice, CP 1.803 m², se zahradou a garáží 

RD 2x 2+1 Milonice, CP 1.803 m², se zahradou a garáží

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

RD 2x 2+1 Milonice, CP 1.803 m², se zahradou a garáží

Číslo inzerátu: 3064582
inzerát vložen: 2.8. 2017 10:44
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje dvou zděných domů, v nádherné lokalitě v obci Milonice, okres Vyškov.

Jedná se o dvě nemovitosti se dvěma obytnými jednotkami o velikosti 2+1 a 2+1, každá s vlastním vstupem a dostatkem soukromí. Celková výměra pozemku činí 1.803 m², z toho zastavěná plocha a nádvoří 421 m², zahrada 1.382 m².

Dispoziční řešení: první nemovitost o velikosti 2+1 disponuje velkou společenskou místností s funkčními kachlovými kamny, kuchyňským koutem a spíží. Je zde i koupelna s vanou a WC. Naproti přes chodbu se nachází 2 pokoje. Z chodby je také přístup na zastřešenou verandu, kterou lze využít i jako zimní zahradu. Do druhé nemovitosti o velikosti 2+1 se vchází průjezdem přes dvůr. Tato nemovitost disponuje kuchyní a dvěma pokoji se samostatnými vstupy.

Nemovitosti jsou připojeny na všechny IS: elektřina (220 V, 380 V), voda – obecní, plyn, kanalizace. V jednom ze sklepů se nachází vlastní studna. Vytápění ústřední – vlastní plynový kotel. Ohřev vody je zajištěný plynovým bojlerem. V objektu se nachází tři technické místnosti, tři sklepy a po celé délce objektu je k dispozici půda. Průkaz energetické náročnosti budovy G/-, při podpisu kupní smlouvy bude doložený energetický štítek.

Dům je v původním, udržovaném a zachovalém stavu. Za nemovitostí se nachází rozlehlý dvůr, na který navazuje zahrada o velikosti 1.382 m² s ovocnými stromy. Parkování je možné před RD, v průjezdu, případně v garáži v první části dvora. Rodinný dům je vhodný pro bydlení rodiny s dětmi nebo lze velmi dobře propojit bydlení s podnikáním. Obec Milonice má velmi dobrou občanskou vybavenost. Okolí je turisticky vyhledávané pro krásnou přírodu v malebném prostředí Milonického a Černeckého hájku, vybízí k výletům na kole i pěšky.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám dům předvedu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01