celkem inzerátů: 10 444  |  inzerce za 24 hodin: 633

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » RD 3+1, Troskotovice, se zahradou a stavebním pozemkem 

RD 3+1, Troskotovice, se zahradou a stavebním pozemkem

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

RD 3+1, Troskotovice, se zahradou a stavebním pozemkem

Číslo inzerátu: 3064583
inzerát vložen: 12.9. 2017 09:49
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje RD 3+1 v Troskotovicích, se zahradou a nádherným výhledem na místní rybník a okolní krajinu. Celková výměra pozemku činí 1.922 m² s možností oddělení stavebního pozemku o výměře cca 500 m².

Jedná se o přízemní, koncovou řadovou nemovitost po rekonstrukci, v klidné části, ve slepé ulici o velikosti 3+1 s jídelnou a uzavřeným nádvořím pro příjemné trávení volného času s rodinou či přáteli při posezení. Celková výměra pozemku činí 1.922 m². Užitná plocha domu 155 m², zahrada 422 m². Dále k nemovitosti náleží 2 stodoly, nabízí se tím možnost rozšíření RD.

Dispoziční řešení: prostorný obývací pokoj, ložnice orientovaná do slepé ulice, prostorný dětský pokoj. Na obývací pokoj navazuje dostatečně prosvětlená kuchyně a jídelna se vstupem do uzavřeného nádvoří. V přízemí domu se dále nachází velká koupelna s rohovou vanou a samostatné WC. V obývacím pokoji je postavený nový komín připravený pro napojení krbových kamen. Rodinný dům disponuje dostatečnými úložnými prostory.

Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí (nově odizolované stěny i podlahy, nové rozvody vody a plynu, elektřina v mědi, nové vytápění – plynový kotel, radiátory, nové zateplené sádrokartonové stropní podhledy, nové omítky, dřevěná eurookna). Zbývá provést dokončovací práce – položit plovoucí podlahy a dlažbu, vymalovat, zajistit a namontovat kuchyňskou linku.

Na nemovitost navazují dvě nadstandardně velké stodoly, vedle se nachází dílna, udírna, hospodářské stavení s chlévy a rozlehlé uzavřené nádvoří, které dotváří příjemné soukromí. Za nemovitostí je zahrada s ovocnými stromy.

Napojení na IS: do domu jsou přivedeny všechny IS (elektřina, plyn, voda), kanalizace je vyřešena vlastním septikem. Parkování je možné před RD, případně ve stodole nebo na nádvoří. Průkaz energetické náročnosti budovy G/-, při podpisu kupní smlouvy bude doložený energetický štítek.

Nemovitost je situovaná v klidné části obce a je z ní nádherný výhled na místní rybník. Obec Troskotovice se nachází 12 km od Pohořelic v malebném vinařském kraji. V blízkosti se nachází Pálavská jezera (Nové Mlýny) a rovněž velmi oblíbený Aqualand Moravia v Pasohlávkách. Troskotovice jsou součástí IDS a je zde i dobrá dostupnost autem z Brna.

Domluvte si se mnou prohlídku, rád Vám nemovitost předvedu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01