celkem inzerátů: 10 457  |  inzerce za 24 hodin: 323

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Prodej venkovské usedlosti Suchohrdly u Miroslavi 

Prodej venkovské usedlosti Suchohrdly u Miroslavi

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodej venkovské usedlosti Suchohrdly u Miroslavi

Číslo inzerátu: 3066124
inzerát vložen: 20.7. 2017 15:51
Prodej zajímavé usedlosti se zahradou v Suchohrdlech u Miroslavi. Dům o velikosti 4+1, je nepodsklepený, má sedlovou střechu, která prošla celkovou rekonstrukcí , včetně konstrukce a tašek. Dům je situovaný do tvaru L . Jsou v něm tři ložnice, obývací hala a kuchyně. Koupelna se sprchovým koutem a toaletou, kotelna a skladové místnosti. Dům je vytápěný plynovým kotlem a radiátory. V domě jsou nové rozvody elektřiny, vody a odpadů. Je zavedena obecní voda a kanalizace. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler napojený na solární ohřev. Okna jsou v celém domě plastová. Zbývá dokončit rekonstrukci interiéru. V zahradě stojí další stavba, původně stodola, v přízemí je rozestavěný ateliér, v patře je vestavěný byt 3+kk, který je před dokončením. Budova má novou střechu, plastová okna a elektrické podlahové topení. Kolem obou budov se rozkládá nádherná okrasná zahrada s velkým bazénem. V zahradě jsou různé solitéry a zajímavé nápady, např. zelené bludiště a pod. Více fotografíí je v RK. PENB je v řešení. S financováním vám rádi pomůžeme !

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01