celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 1042

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Vodní plochy » Rybník se stavebním pozemkem, lesem a loukou, CP 32.950 m² 

Rybník se stavebním pozemkem, lesem a loukou, CP 32.950 m²

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Vodní plochy.

Rybník se stavebním pozemkem, lesem a loukou, CP 32.950 m²

Číslo inzerátu: 3066840
inzerát vložen: 23.4. 2018 10:32
Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme zprostředkování exkluzivní nabídky prodeje rybníku se stavebním pozemkem, loukou a lesem v obci Martinice u Proseče, v okrajové části obce, nacházející se v krásné přírodě.

Jedná se o ojedinělou nabídku bydlení v krásné přírodě s vlastním rybníkem. Rybník s hrází byl vybudován v roce 2014 a slouží na chov ryb. Rybník je napájen z Martinického potoka. Celková výměra činí 4.470 m² a další dva menší rybníky o CP 520 m² a 1.136 m². Vzhledem k atraktivnosti a lokalitě se nabízí možnost výstavby luxusní roubené chalupy na klíč.

Stavební pozemek o celkové výměře cca 5.000 m². Dle územního plánu je pozemek určen k výstavbě rodinného domu. Inženýrské sítě: elektřina je cca 150 m od hranice pozemku, nutnost vybudování vlastní studny nebo vrtu. Připojení ke kanalizaci není možné, nutno řešit vybudováním jímky, septiku či ČOV. Pozemek je přístupný po vlastní cestě.

Obec Martinice se nachází v krásném prostředí vyhledávaným jak k rekreaci (turistika, cyklostezky, lesy, skalní útvary, kulturní památky tak i k trvalému bydlení. Občanská vybavenost (škola, školka, lékaři, obchody, pošta, autobus,…) v nedaleké Proseči, nebo ve Skutči.

Cena: info v RK

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám tuto kouzelnou lokalitu ukáži.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3436)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01