celkem inzerátů: 10 506  |  inzerce za 24 hodin: 364

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 3+1 » Prodej bytu 3+1 v chebu 

Prodej bytu 3+1 v chebu

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 3+1.

Prodej bytu 3+1 v chebu

Číslo inzerátu: 3068977
inzerát vložen: 31.7. 2017 10:59
Byt je po úplné rekonstrukci, nachází se v prvním poschodí a má celkovou rozlohu 71,3 m2. Dům je po rekonstrukci zateplený s novou fasádou a plastovými okny. V bytě je zavedena elektřina, plyn a možnost připojení na vysokorychlostní levný a stabilní internet společnosti UPC. Centrální topení je dobře vyladěné na potřeby bytu a vytváří v zimě příjemné tepelné klima. Podlahy jsou dlážděné a laminátové. V kuchyni se nachází nová myčka a nová plynová varná deska. V koupelně je místo pro pračku. Jeden pokoj je vybaven prostornou vestavěnou skříní. Balkón je otočen směrem na východ a do vnitrobloku. K bytu patří ještě sklepní prostor. Okna jsou vybavena žaluziemi a otočená na východ a západ. Byt je v soukromém vlastnictví a není zatížen žádným břemenem nebo hypotékou. Díky své poloze a vnitřnímu uzpůsobení je vhodný pro manžele v penzi i pro rodiny s dětmi. Vnitroblok je plný zeleně, s dostatečným prostorem. V blízkosti domu vybudováno nové dětské hřiště a někteří jistě ocení přímé napojení na rozvětvenou síť cyklostezek. 

V blízkosti domu najdete dostatek parkovacích míst i zastávku městské hromadné dopravy. Autem je rychle dostupná německá hranice, dálnice a v pěší vzdálenosti je nemocnice, obchod, pošta, školka a další občanská obslužnost. S bytem jsme byli velmi spokojeni. Opouštíme jej kvůli změně zaměstnání a stěhování se za prací. 

Prohlídky možné v úterý a ve středu večer nebo dle domluvy.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3463)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01