celkem inzerátů: 10 439  |  inzerce za 24 hodin: 733

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Prodej zděného RD 4+kk se zahradou, CP 570 m², Modřice 

Prodej zděného RD 4+kk se zahradou, CP 570 m², Modřice

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodej zděného RD 4+kk se zahradou, CP 570 m², Modřice

Číslo inzerátu: 3069026
inzerát vložen: 13.10. 2017 10:38
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje zděného koncového-řadového rodinného domu 4+kk se zahradou, v žádané lokalitě Modřice. Celková výměra činí 570 m², z toho zastavěná plocha 302 m², zahrada 268 m². Rodinný dům je vzhledem ke své dispozici a lokalitě ideální pro rodinu s dětmi. Zahrada je hezky udržovaná, okrasná i užitková. Venkovní stání pro dvě auta, motorku, je přístupné zadním vjezdem do domu.

RD prošel v roce 2009 celkovou rekonstrukcí – nová plastová okna, dveře, jak interiérové tak venkovní, podlahy. Zateplení a fasáda proběhla v roce 2010.

Vstup do domu je možný z obou částí ulice – z přední strany, kde se nachází okrasná předzahrádka, ze zadní strany je vjezd pro auta. Nachází se zde brána na ovládání, možnost parkování dvou vozidel.

Dispoziční řešení: dům nabízí pohodlné bydlení rodinu s dětmi. Prostornou chodbou, kde se nachází zabudované vestavěné skříně, se dostaneme do dvou pokojů. Jeden slouží jako obývací pokoj a druhý jako pokoj dětský. Dále vstup do kuchyně s prostorným jídelním koutem. V jídelním koutě se nachází krbová kamna s posezením, která v zimním období dávají teplý pocit domova. Samostatná ložnice se zabudovanými vestavěnými skříněmi nabízí dostatek soukromí, s výhledem do zahrady. Koupelna, kde je vana s umyvadlem, sprchový kout a oddělená toaleta.

Dům je napojený na všechny IS. Topení plynové, kombinovaný kotel na ohřev teplé vody plus krbová kamna, elektřina, voda, kanalizace, venkovní studna. Měsíční náklady na bydlení jsou 3.000,-Kč včetně internetu.

Na zahradě je krásná pergola s terasou, posezením a venkovním krbem. Rovněž dílna a zahradní domek na uskladnění zahradního nábytku a nářadí. Zahrada je jak okrasná, tak i užitková. Je zde skleník, ovocné stromy, záhony na ovoce a zeleninu. Dále okrasná zahrada, kde jsou vzrostlé keře, dřeviny a květiny. Venkovní studna – užitková voda je rozvedená po zahradě.

Modřice jsou velmi dobrou volbou k bydlení, s výbornou dostupností a veškerou obchodní, občanskou a kulturní vybaveností na dosah (MŠ, ZŠ, lékaři, obchody, nedaleko se nachází velké nákupní centrum Olympia, cyklostezka, místa pro sportovní vyžití i odpočinek). V blízkosti i autobusová a vlaková zastávka, dále tramvajové spojení do centra Brna.

Nemovitost doporučuji pro rodinu s dětmi, splňuje veškeré požadavky. Průkaz energetické náročnosti budovy G/-. Při podpisu kupní smlouvy bude doložený energetický štítek. Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01