celkem inzerátů: 10 506  |  inzerce za 24 hodin: 364

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Chaty a chalupy » Chata 4+kk Češkovice-Blansko 

Chata 4+kk Češkovice-Blansko

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Chaty a chalupy.

Chata 4+kk Češkovice-Blansko

Číslo inzerátu: 3069477
inzerát vložen: 12.3. 2019 10:50
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje chaty se zahradou v rekreační lokalitě Češkovice u Blanska.

Jedná se o samostatně stojící chatu o velikosti 4+kk. Celková plocha pozemku činí 551 m², zastavěná plocha a nádvoří je 54 m². Popis dispozice: v 1.NP se nachází obytný prostor s kuchyňským koutem a koupelna s vanou a toaletou. Z obytného prostoru vedou balkonové dveře na prostorný balkón s výhledem na zahradu a dveře na terasu, která je zastřešená a nachází se zde venkovní krb. V hlavní místnosti jsou krbová kamna. Z obývacího pokoje vede dřevěné schodiště do 2.NP, kde jsou dvě ložnice. Z větší ložnice je vstup na balkón. V suterénu domu se nachází další ložnice, ze které je vstup na další terasu, druhá koupelna se sprchovým koutem a s toaletou, technická místnost. Nemovitost je obklopena udržovanou zahradou.

Napojená na IS: elektřina 230/380 V, obecní vodovod, vytápění je zajištěno přímotopy a ohřev teplé vody je novým elektrickým boilerem. Dopravní spojení s městem Blanskem zajišťuje MHD.

Nemovitost se nachází v rekreační lokalitě uprostřed rozmanité krajiny Drahanské vrchoviny, v blízkosti Moravského krasu a města Blanska. Jedná se o krásnou turistickou lokalitu, která nabízí historické, kulturní a technické památky s množstvím přírodních zajímavosti. PENB nebyl dodán, uvádíme tedy energetickou třídu G.

Domluvte si se mnou prohlídku, rád Vám nemovitost předvedu.

Bc. Zdeněk Mitana
Correct Real Estate, s.r.o.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3431)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01