celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 368

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » Fotobazar » Stativy » Prodám stativ vanguard tracker s 

Prodám stativ vanguard tracker s

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Stativy.

Prodám stativ vanguard tracker s

Číslo inzerátu: 3069828
inzerát vložen: 6.8. 2017 01:30
Vanguard tracker s

profesionální stativ s luxusním ramenním popruhem poskytuje dostatečnou stabilitu pro těžší přístroje.maximálním zatížením a vysoká stabilita s možností otočení středové tyče a úhlu rozevření až 180°. vhodné i pro makro.

nohy je možno přetočit vzhůru, stativ otočit vzhůru nohama a tak je možné fotografovat z žabí perspektivy. anebo střední sloupek průřezem je možné jednoduše rozdělit a otočit hlavou dolů.

nohy jsou na koncích opatřeny gumovými koncovkami, pro zajištění větší stability. nohy lze fixovat ve třech různých úhlech, anebo po zamáčknutí pojistky je možné je otočit libovolně a zapřít je o jakoukoliv oporu, což usnadňuje použití na nerovném terénu, anebo při fotografování z nízkého úhlu.

nohy ze slitiny hliníku jsou složeny ze tří segmentů, které se do sebe teleskopicky zasouvají. všechny první díly noh jsou opatřeny pěnovým polyuretanovým potahem pro pohodlnější a komfortnější přenášení, zvláště v chladnějším počasí. jednotlivé segmenty nohou jsou opatřeny přítlačnými zámky vyrobenými z hořčíkových slitin. snadno ovladatelné páčky zámků umožňují aretaci v libovolném bodě. je možné nastavovat sílu úchopu těchto pojistek.
robustní konstrukce umožňuje naplno vysunout stativ, a to včetně středové tyče. aretace středové tyče se provádí pomocí přítlačného šroubu v základně stativu. samotná středová tyč disponuje na jedné straně závitem, na kterém je našroubovaná hlava ph-35. na druhém konci tyče je umístěna vysunovací destička, opatřena klasickým závitem 1/4". na ní je našroubován hák pro zavěšení libovolné zátěže, pro zpevnění stability.
stativ je dodávaný s třícestnou hlavou ph-35, s polstrovaným ramenním popruhem, který značně ulehčuje nošení, s hákem pro zavěšení břemen a s kovovými bodci.

zakončení nohou stativu: guma
materiál: hliníková slitina
hlava: ph-35 – třícestná

rychloupínací destička: qs-38
úhel nastavení noh: 25°, 50°, 80° (po zamáčknutí pojistky možno nastavit libovolný úhel)
výška složeného stativu: 665 mm
výška bez vysunuté stř.tyče: 1400mm
hmotnost: 2950 gr - (2602 gr bez ramenního popruhu)
max. zatížení: 6 kg
příslušenství :

- kovové bodce - hliník-nerez

- kovový hák k zavěšení břemene

při rychlém jednání sleva!!!

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6401)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01