celkem inzerátů: 10 454  |  inzerce za 24 hodin: 369

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 3+1 » Prodej byt Turnov 3+1, 1. patro, pěkný stav, po rekonstrukci 

Prodej byt Turnov 3+1, 1. patro, pěkný stav, po rekonstrukci

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 3+1.

Prodej byt Turnov 3+1, 1. patro, pěkný stav, po rekonstrukci

Číslo inzerátu: 3070140
inzerát vložen: 4.10. 2017 16:12
Prodám prostorný prostorný družstevní byt 3+1 v turnově v 1. patře nově zatepleného panel. domu na menším klidném sídlišti přepeřská. celk. výměra: 77, 02 m2. kupující tohoto bytu bude mít přednostní právo odkoupit (nebo si pronajímat - jak si vybere)zděnou garáž vedle sídliště. jedinečný byt velmi výhodně umístěn, sousedé klidní, nízké náklady. neplatí se žádná daň z nabytí nemovitosti! malé družstvo se dobře stará o bydlení bez problémů. výhled na jedné straně do sídliště, na druhé do přírody. z lodžie příjemný a uklidňující výhled. v blízkosti veškerá občanská vybavenost. parkování před domem, zastávka autobusu minutu, vlak. nádraží 10 minut chůze od domu. dispozice: prostorná chodba 2,44x3,45m, kuchyň, větší obývací pokoj 5,95x3,45m, ložnice 4,14x3,45m s lodžií, dětský pokoj 3,5x3,45m, zděná koupelna a wc. sklepní kóje, možnost užít kočárkárnu, kolárnu. zrekonstruované: střecha, nová úsporná kotelna v domě, nové výtahy, plast. okna, parapety, lodžie: nové zábradlí s matnými skly a dlažba; nové stoupačky; ložnice: odhlučněná stěna k sousedům a pod stropem, podlaha plovoucí dřevěná; dětský a obýv. pokoj: zateplená podlah. krytina gerflor; ostatní krytiny pvc; zděné jádro; koupelna: rohová vana, luxus. doplňky; samostatné wc, větráčky. extrémně nízké náklady za vytápění, mohu doložit faktury. vybavení v ceně (nic z toho není z původ. bytu před staveb. úpravami): pěkná rohová kuch. linka+ špajz, lednice, mikrovlnka, myčka, plyn. sporák se skleněn. poklopem, elektr. trouba+ horkovzduch, digestoř, hodiny, vestav. skříňka, stěna v obýv. pokoji a konf. stolek; svítidla; vstup. dveře zaizolované, bezpečnostní řetízek, panoram. kukátko; dveře se zevnitř zamykají a odemykají bez vkládání klíče do zámku; konzoly, záclony, žaluzie, vnitřní dveře. do domu přivedena přípojka optického internetu. tel. kontakt: 704 367 339. nabízím i očekávám solidní a slušné jednání. volejte pouze vážní zájemci, mezi 14 - 20 hod.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3463)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01