celkem inzerátů: 10 451  |  inzerce za 24 hodin: 1025

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Domácí zvířata » Kočky » Bengálská kočka » Prodám luxusní bengálske kočky s PP vysoké kvality 

Prodám luxusní bengálske kočky s PP vysoké kvality

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Bengálská kočka.

Prodám luxusní bengálske kočky s PP vysoké kvality

Číslo inzerátu: 3071862
inzerát vložen: 20.8. 2017 22:57
CHS PetroniusBengal si dovoluje nabídnout 3 bengálske kluky a 1 bengálskou holku. Narozeny 21.6.2017. K odběru od 12.týdne. Nyní mají 9 týdnů, plně socializované, mazlivé, chodí na WC i škrábadlo, hravé, nebojácné, odchované v bytě, rodiče taktéž, nejsou toulavé povahy. Rodiče vyšetřeny na FIV, FeLv, PKD, PKdef a HCM screening. Do chovu jsou vhodné prakticky všechny(cena a smlouva dohodou, do chovu a na výstavy je cena 2,5 vyšší). Na luxusní mazlíčky za standartní cenu. Zájemci si mohou nezávazně koťata u nás v CHS. Koťata jsou velmi živá, s předpokladem velkého vzrůstu, kvalitní výrazná rozetová kresba. Na dotazy rád odpovím. Jsme ve společnosti TICA. Co se týče barev, tak AKIM a Adam jsou hnědočerný. Adonis je Mink a Anbella taktéž. Jinak i Adam s Arnoldem nesou sněžné geny a to lynx nebo seal. Kromě Akima a Adama si všechny zachovají modré oči. CO se týče kvality tak byly zhodnoceny několika špičkovými chovateli a velmi chváleny.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 1146)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01