celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 491

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Lyžování » Lyže » Nové lyže atomic nomad magnet 14/15 181cm 

Nové lyže atomic nomad magnet 14/15 181cm

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Lyže.

Nové lyže atomic nomad magnet 14/15 181cm

Číslo inzerátu: 3071870
inzerát vložen: 30.11. 2018 07:51
nové lyže atomic magnet arc-l red/black + vázání xto 10 black/red

lyže atomic nomad [s] magnet je výbornou volbou i pro méně zkušené lyžaře, kteří vyhledávají rychlou jízdu na upravených svazích. pevný sidewall step down 2.0 vám ulehčí zaříznutí do povrchu sjezdovky. lehké jádro zajistí snadný přenos vaší energie na hranu lyže a odpustí i nějakou tu chybu v technice. k přesnosti a plynulosti vykrojení oblouku vám ovšem pomůže revoluční technologie upevnění vázání arc. díky ní je vaše váha koncentrována do jediného bodu a prohnutí lyže je tak pravidelné. užší sidecut vám umožní rychlé střídání oblouků. kontakt se sjezdovkou se pro vás stane velmi přirozeným a vy si budete moci užít energickou jízdu na hraně. lyže atomic nomad [s] magnet vám zprostředkuje skvělý zážitek na sjezdovce.

pc 10990,-
181 cm
r14,7 m
geometrie: 124.5x73x106

hodnocení ze ski magazínu: "nomad dává pokročilým začátečníkům hodně jistoty a rutinovaným lyžařům hodně zábavy při malém nasazení sil," vysvětluje jeden z testérů velmi dobré výsledky modelu atomic. tato sportovně-agilní lyže se vždy chová tolerantně a i ve vyšších rychlostech se blýská vynikajícím klidem v jízdě. ať už v krátkých, středních či dlouhých obloucích - umí docílit velmi vyrovnané výsledky ve všech poměrech. nomad s magnet se vždy dobře ovládá, a to na hladké i na rozježděné pistě. rekreační lyžaři, kterí na to rádi jdou trochu sportovněji, stímto modelem udělají tu správnou volbu a budou se s ním dlouho bavit.mohu nabídnout i jiné lyže a také boty + další vybavení (hole, helmy, brýle, chrániče), mám široký výběr. napište si o aktuální nabídku. rád vám poradím s výběrem. osobní odběr v kamenné prodejně - železný brod. případně zašlu na dobírku. doklad - záruka 2 roky. v případě zájmu nastavím vázání.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3886)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01