celkem inzerátů: 10 506  |  inzerce za 24 hodin: 376

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Komerční objekty » Kanceláře » 20m2 kancelář, praha 4, krč, u budoucí stanice metra trasy d 

20m2 kancelář, praha 4, krč, u budoucí stanice metra trasy d

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kanceláře.

20m2 kancelář, praha 4, krč, u budoucí stanice metra trasy d

Číslo inzerátu: 3071928
inzerát vložen: 20.10. 2017 08:58
Nabízíme Vám ke koupi jednotku (jiný nebytový prostor) v osobním vlastnictví o velikosti 19,6m2 zahrnující kancelář s kuchyňským koutem a koupelnu se sprchou a s WC umístěnou na 6. nadzemním podlaží 18 podlažního revitalizovaného bytového domu s recepcí a s parkovištěm u domu v Praze 4 – Krči. Jednotka je vybavená jako byt 1+kk a lze ji tedy užívat či jako investici pronajímat k bydlení i k podnikání, a to včetně případného zápisu adresy domu jako sídla společnosti do obchodního rejstříku. Kuchyňská linka je vybavená chladničkou, dvouplotýnkovým vařičem a digestoří. V domě je možné přikoupit komoru 4m2 umístěnou na jiném podlaží. Budova kompletně zrevitalizovaná v r. 2000 (zateplení, nová okna, střecha, stoupačky, nové výtahy, prostor recepce) má vlastní plynovou kotelnu s kogenerační jednotkou. Parkoviště pod závorou. Dům s recepcí, vstupem na čip, 24 hod ostrahou, s obchody a s restaurací v přízemí, polohou domu jen 2 zastávky autobusem na metro C Kačerov v lokalitě s plnou občanskou vybaveností a úplnou obchodní sítí u plánované stanice metra D Nemocnice Krč. Třída energetické náročnosti budovy D. Koupi je možné financovat hypotečním úvěrem se splatností do 10 let. Tato nemovitost je nabízena výhradně naší kanceláří.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3471)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01