celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 1324

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » Domácí spotřebiče » Péče o zdraví, krásu » Matrace Biomat Profesional - zdravotní léčebná pomůcka 

Matrace Biomat Profesional - zdravotní léčebná pomůcka

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Péče o zdraví, krásu.

Matrace Biomat Profesional - zdravotní léčebná pomůcka

Číslo inzerátu: 3072132
inzerát vložen: 22.8. 2017 11:01
Zdravotní podložka amethyst biomat
methyst biomat™ je moderním výhřevným systémem využívajícím tří přírodních jevů.

podložka, kterou nabízíme je velmi málo používaná u mne doma. je nevyužitá, proto ji prodávám. je plně funkční a lze ji vyzkoušet, buď u nás nebo u budoucího zákazníka. cena nové podložky je 46 000,-kčamethyst biomat™ kombinuje dlouhovlnné infračervené záření o vlnové délce 5,5 – 12 mikronů, anionty známé jako vitamíny vzduchu a krystaly ametystu pro jejich uklidňující účinky a schopnost zesílit frekvenci infračerveného záření až nad 30 mhz.

amethyst biomat™ je slabá matrace, která se položí na masážní stůl, lůžko v ordinaci, domácí postel, nebo se položí do vašeho oblíbeného křesla.

richway amethyst biomat - obrázek matrace
účinky infračerveného záření a záporné ionizacepomáhá ulevit od bolesti a ztuhlosti kloubůsnižuje stres a únavuzlepšuje krevní oběhpodporuje imunitní systémredukuje hyperaktivitupomáhá spalovat kalorie a hlídat hmotnostposiluje kardiovaskulární systémpomáhá odstraňovat odpadní látky a toxinyomlazuje pokožku a buněčné funkcedodává energii a vitalitunapomáhá hluboce relaxovat v hladině deltareguluje psychický stavmá schopnost nastartovat metabolický proces bez svalové kontrakcenízká teplota: stimuluje hluboký spánek, relaxaci, regeneraci, odstraňuje únavu a uvolňuje autonomní nervovou soustavu.střední teplota: podporuje masáže, prevenci proti onemocnění, zlepšuje krevní oběh a bazální teplotu, relaxaci, napomáhá rozvolnění bolesti svalů a kloubů, přispívá k rekonvalescenci po úrazech a operacích.vysoká teplota: nahrazuje infračervenou saunu! doporučená dávka 30-60 minut, rychlá hluboká detoxikace, sportovní rehabilitace, celková relaxace.princip, na němž je výhřevný systém amethyst biomat™ založen, je inspirován objevem oceněným nobelovou cenou objasňující funkci iontových kanálků v živých buňkách (erwin neher a bert sakmann získali v roce 1991 nobelovu cenu za fyziologii a medicínu za objevy v oblasti „funkce iontových kanálků v buňkách“) a technologii vyvinutou organizací nasa, jako prevence proti atrofii svalstva a orgánů ve stavu bez tíže.

tento revoluční systém doplňuje do našeho těla anionty a dlouhovlnné infračervené záření (5.5 až 12 mikronů). toto záření má schopnost proniknout až do hloubky 15 cm. vznikající vibrace v těle stimuluje produkci tepla v buňkách. tělo reaguje na zvýšenou teplotu rozšířením cév a tím zrychlením krevního oběhu bez zátěže svalstva, což vede k prokrvení svalů, šlach a orgánů. zrychlený krevní oběh v kombinaci se zlepšenou funkcí buněk díky přísunu aniontů, přispívá k posílení imunitního systému, vítané úlevě od bolesti a zlepšení metabolického procesu v buňkách, zvláště pak při vylučování toxinů a odpadu z těla.

amethyst biomat™ je možno použít samostatně pro zvýšení krevního oběhu a tělesné teploty pacientů ležících na lůžku po operacích, úrazech, či ochrnutí, nebo jako doplněk jakékoliv dalšího ošetření. amethyst biomat™ je vhodný pro použití v ordinaci, nemocnici či jako domácí preventivní péče infračerveným zářením.
způsob prohřátí s matrací richway amethyst biomat™:

biomat - po 5 minutách

po 5 minutách termoterapiebiomat - po 10 minutáchpo 10 minutách termoterapiebiomat - po 15 minutách

po 15 minutách termoterapienásledující 2 obrázky ukazují zlepšení cirkulace tepla v těle před a po 14 dnech užívání amethyst biomat™.před použitím amehtyst biomat

před použitím amehtyst biomat
po 14 dnech každodenního používání amethyst biomat je dolní končetina kompletně prohřátá

po 14 dnech každodenního používání amethyst biomat je dolní končetina kompletně prohřátáprohřátí biomat_0004

systém amethyst biomat prohřívá tělo zevnitř ven. teplo se díky produkci fir akumuluje do mitochondrií, které ho následně rozvedou do celého krevního oběhu. s amethyst biomat nemůže dojít k popálení.
takto vypadá prohřátí běžnou elektrickou dečkou. teplo zůstává pouze na povrchu a neprohřívá celou plochu těla. navíc je zde možnost popálení.

takto vypadá prohřátí běžnou elektrickou dečkou. tělo se zahřívá vnějším zdrojem tepla jen povrchově, v místě přímého dotyku s tělem. navíc je zde možnost popálení.specifikace výhřevného systému richway amethyst biomat™matrace richway amethyst biomat™ je vyrobena z uhlíkové keramiky japonského výrobce kurare (č. patentu 1386560).matrace richway amethyst biomat™ vyzařuje záporné ionty a převádí kladné ionty v lidském těle na záporné. dodává sílu a energii a pomáhá ulevit od bolesti.kompozitní „super fiber“ materiály japonského výrobce kurare generují dlouhé infračervené záření (5,5 – 12 mikronů), které je lidské tělo schopné snadno absorbovat.speciální dvojitá vrstva skleněných vláken dokonale odřízne

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6906)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01