celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 554

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Pozemky » Pozemky pro bydlení » Stavební pozemek Blažkov, okr. Žďár nad Sázavou 

Stavební pozemek Blažkov, okr. Žďár nad Sázavou

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Pozemky pro bydlení.

Stavební pozemek Blažkov, okr. Žďár nad Sázavou

Číslo inzerátu: 3072436
inzerát vložen: 17.10. 2017 15:46
S výhradním zastoupením majitele nabízíme prodej pozemku s možností výstavby RD v krásné a klidné lokalitě Vysočiny, obec Blažkov, okr. Žďár nad Sázavou. Celková plocha pozemku je 747m2. Rovina, tvaru obdelník. Na parcele je umístěná stavba stodoly, která je v perfektním stavu, opravená střecha, stavba průběžně udržovaná. Ostatní plocha zatravěná, vzrostlé ovocné stromy - jabloně, švetsky, třešeň a dále keře rybízu - zahrada. Zastavěná plocha stodoly 100m2. Z pozemku krásný nerušený výhled do okolí. Stavební parcela je v územním plánu, lze postavit rodinný dům. Inženýrské sítě - plyn, voda na hranici pozemku, elektřina vzdálená od hranice pozemku cca 20m. Jedná o klidné místo na okraji obce, s dostupností ze dvou stran na hlavní komunikaci. Přístupová cesta z jedné strany zpevněná a druhé strany Blažkov nezpevněná, průjezdná a používana. Cena uvedená včetně provize i DPH.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3468)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01