celkem inzerátů: 10 464  |  inzerce za 24 hodin: 581

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Komerční objekty » Rekreační objekty » Prodej penzionu (343 m2) ve Vraném nad Vltavou, 

Prodej penzionu (343 m2) ve Vraném nad Vltavou,

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Rekreační objekty.

Prodej penzionu (343 m2) ve Vraném nad Vltavou,

Číslo inzerátu: 3072799
inzerát vložen: 27.8. 2017 14:27
Prodej penzionu (343 m2) ve vraném nad vltavou,
prodáme novostavbu zavedeného penzionu v obci vrané nad vltavou. penzion se nachází v krásném údolí vltavy a je umístěn na pozemku o celkové ploše 2 117 m2. dispozice: 1. np - vybavená kuchyně a její zázemí, sklad, pizzerie a restaurace s jídelnou, venkovní terasa, technické zázemí včetně zařízení na rekuperaci tepla, sociální zařízení pro hosty včetně bezbariérového wc. 2. np - 7 pokojů s kapacitou 17 lůžek, každý s vlastním wc a sprchovým koutem. 3. np - 2 pokoje připravené jako služební byt nebo další ubytovací kapacita s min. 6 lůžky a opět wc a sprch. kout. celý objekt lze i přistavět pro případné jiné využití nebo využít plochu přes 1600 m2 z přilehlého pozemku, který je určen k zástavbě. objekt je na prodej včetně kompletního zařízení a v současné době je pronajatý. díky své poloze v klidné lokalitě skýtá široké možnosti využití. vhodné i jako investice v nádherné a vyhledávané krajině podél vltavy. objekt i pozemek se nachází mimo záplavové území. cca 100 m je vzdálená i zastávka vlaku, který jezdí každou hodinu. v současné době je penzion pronajatý.do doby vypracování průkazu energetické náročnosti budovy je označení energetické náročnosti g. vhodné i jako investice do budoucnosti. doporučujeme k prohlídce.
tato nabídka neplatí pro rk.
v případě zájmu o prohlídku zanechte ,prosím tel.kontakt .

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7219)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01