celkem inzerátů: 10 515  |  inzerce za 24 hodin: 449

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Pronájem rodinných domů » Pronájem rodinného domu 134 m², pozemek 750 m² 

Pronájem rodinného domu 134 m², pozemek 750 m²

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Pronájem rodinných domů.

Pronájem rodinného domu 134 m², pozemek 750 m²

Číslo inzerátu: 3073604
inzerát vložen: 1.9. 2017 00:09
Krásný patrový zařízený rodinný dům 4+1, celkem 134 m2 obytné plochy s krbem, zahradou 550 m2, terasou, zimní zahradou a garáží. dům se nachází v praze-západ, obec . bydlení nabízí ideální kombinaci přírody, kompletní občanské vybavenosti a dobré dostupnosti do centra prahy (autem cca 30 minut). dům je částečně zařízen a vybaven, ale část nábytku může být odstěhována. v přízemí se nachází obývací pokoj s krbovými kamny, kuchyně s linkou vybavenou ledničkou a mrazničkou, horkovzdušnou a mikrovlnnou troubou, sklo-keramickou varnou deskou a myčkou nádobí. dále je k dispozici krytá zimní zahrada a také venkovní terasa. na zahradě je k dispozici trampolína a houpačka. koupelna se sprchovým koutem a wc. dále malá samostatná technická místnost s pračkou a sušičkou aeg. v prvním patře jsou 3 samostatné pokoje, koupelna s vanou a wc. dřevěné plovoucí podlahy, v ložnicích laminátové podlahy a dlažba. kabelové i satelitní připojení. možnost připojení k internetu. garážové stání pro 1 auto, další 2 vozidla mohou parkovat na pozemku. vrata vjezdová i garážová jsou na dálkové ovládání. objekt je vybaven alarmem a napojen na pco bezpečnostní služby. krásná klidná lokalita v přírodě s dobrou dostupností jak do centra města, tak k obchodním centrům na zličíně nebo ve stodůlkách. dobrá dostupnost na mezinárodní letiště, dálnici d5 směr plzeň a pražský okruh.
poznámka k ceně:+ popl. 7.000,-, kauce 2 nájemné
tato nabídka neplatí pro rk.
v případě zájmu o prohlídku zanechte prosím na sebe tel.kontakt a jméno .

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3445)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01