celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 519

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Pronájem bytů » 4+kk » Pronájem bytu 4+kk 144 m² Praha 10 - Vinohrady 

Pronájem bytu 4+kk 144 m² Praha 10 - Vinohrady

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 4+kk.

Pronájem bytu 4+kk 144 m² Praha 10 - Vinohrady

Číslo inzerátu: 3073610
inzerát vložen: 1.9. 2017 01:15
Nabízíme Vám pronájem krásně prostorného, vkusně zařízeného bytu 4+kk, (144 m2) s halou, šatnou, saunou, balkónem a sklepem (15 m2) v blízkosti metra a nákupního centra Flora,byt s prvky elegance situovaný v 5. NP/6 NP cihlového domu s výtahem, který podobně jako byt, prošel celkovou rekonstrukcí. Dispozičně má tento zařízený byt 3 ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem, halu, 2 koupelny, balkón a k bytu náleží i velký sklep. Dvě ložnice jsou orientovány do vnitrobloku na východní stranu, obývací pokoj a třetí ložnice na západní stranu, do klidné ulice. Všechno vybavení v bytě je nově zakoupené, nabízí se kompletně vybavený. Kuchyňská linka s novými elektrospotřebiči, myčkou, elektrickou troubou, sklokeramickou deskou, chladničkou s mrazákem nabízí i dostatek úložného prostoru. V koupelně se sprchovým koutem je pračka, umyvadlo, bidet, toaleta. Další toaleta je oddělena. Druhá koupelna má vanu Whirpool, 2 umyvadla a je zde i sauna pro 2 osoby. Prostorná šatna je za zrcadlovými dveřmi vedle vstupních bezpečnostních dveří bytu. V jedné z ložnic jsou vestavěné skříně a další skříně s dostatkem úložného prostoru jsou v chodbičce se vstupem do ložnice a do koupelny se sprchou. Ve všech pokojích a v hale jsou pěkné parkety. Vytápění bytu a teplou vodu zajišťuje plynový kotel umístěný v koupelně se sprchou. Samozřejmostí je internet (O2) a satelit. Parkování je možné před domem, v případě zájmu možnost pronájmu garážového stání v nedalekém, 50 m vzdáleném Korunním dvoře v ceně 3.000 Kč. Celkové poplatky za služby a vodu jsou 3.600 Kč/měs./3 osoby. Náklady na plyn a elektřinu cca 2.000 Kč, převádějí se na nájemce. Královské Vinohrady je žádaná lokalita s plnou občanskou vybaveností a výbornou dopravní dostupností.
Poznámka k ceně:+ popl. 3.500,- /3 os. vč. wifi + energie, kauce 1 nájemné
Poptávající klient je srozuměn s úhradou provize ve výši jednoho měsíčního nájmu plus DPH.

v případě zájmu o prohlídku zanechte ,prosím
tel.kontakt a jméno tato nabídka neplatí pro rk

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3454)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01