celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 1013

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Pronájem rodinných domů » Pronájem RD 240 m², pozemek 820 m²-Praha 4 - Podolí 

Pronájem RD 240 m², pozemek 820 m²-Praha 4 - Podolí

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Pronájem rodinných domů.

Pronájem RD 240 m², pozemek 820 m²-Praha 4 - Podolí

Číslo inzerátu: 3073783
inzerát vložen: 1.9. 2017 19:38
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu samostatný rodinný dům zasazený do udržované vzrostlé zahrady jejíž součástí je velká terasa se západní orientací a nádherným výhledem na Pražský hrad. V přízemí domu je samostatná kuchyně vybavena všemi spotřebiči, dále rozlehlý obývací pokoj s krbem a vstupem na terasu a do zahrady. V přízemí jsou i dvě ložnice, koupelna s vířivou vanou, toaleta je samostatně. V horním patře pak čtyři další pokoje, koupelna s masážní sprchou, toaleta, uklidová místnost na praní a žehlení. Dvě lodžie, terasa, zimní zahrada. Na podlahách parkety, korek a mramor. Garáž pro jedno auto před domem. Majitelé se starají údržbu zahrady. Volné ihned, cena je konečná včetně energií. Hezká lokalita v klidné vilové čtvrti s dobrou dostupností.

Poznámka k ceně:včetně údržby zahrady a poplatků

Tato nabídka neplatí pro rk

v případě zájmu o prohlídku zanechte,prosím tel.kontakt a jméno

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3445)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01