celkem inzerátů: 10 454  |  inzerce za 24 hodin: 369

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Zahrada » Rostliny » Semena » Květák Snow Lady - semena 

Květák Snow Lady - semena

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Semena.

Květák Snow Lady - semena

Číslo inzerátu: 3075485
inzerát vložen: 12.9. 2017 11:16
Květák Snow Lady (Brassica oleracea) je polopozdní odrůda, určená k pěstování pro podzimní sklizně. Rostlina je bohatě olistěna, má smetanově bílou, částečně zakrytou růžici. Při velmi slunečném počasí je třeba v období sklízení, zalamovat listy, aby nedocházelo ke žloutnutí růžic. Sklízíme v období od srpna až do října. Tato odrůda je odolná proti žloutnutí, prorůstání i mechovitosti růžic. Vegetační doba od výsevu do sklizně je cca 125 dní.
Květák má velmi jemnou chuť, obsahuje množství vitamínů, zvláště C, B2, B12 a vitamín PP, vlákninu a minerální látky: draslík, vápník, fosfor, síru, hořčík, železo, sodík, zinek. Je dobře stravitelný, má nízký obsah tuku. Květák má široké uplatnění v kuchyni a díky snadnému zamrazování ho lze konzumovat po celý rok. Upravuje se vařením, dušením, může se zapékat nebo obalovat jako řízky. Oblíbenou dekorativní pochoutkou je květák nakládaný v kyselém nálevu.
Balení obsahuje 50 semen za 13 kč.
Semena – neoseeds

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 291)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01