celkem inzerátů: 10 518  |  inzerce za 24 hodin: 179

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Lyžování » Lyže » Dámské carvingové lyže Rossignol Unique 8 15/16 

Dámské carvingové lyže Rossignol Unique 8 15/16

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Lyže.

Dámské carvingové lyže Rossignol Unique 8 15/16

Číslo inzerátu: 3076109
inzerát vložen: 28.2. 2018 10:23
Unique 8 jsou vysoce výkonné carvingové dámské lyže pro zkušené lyžařky. power turn rocker kombinuje sílu tradičního průhybu s jemným rockerem na špičce, což přináší hladký vjezd a výjezd z oblouku, zábavnější a jednodušší carvingové oblouky. díky sendvičové konstrukci poskytují tyto lyže výbornou stabilitu i ve vyšších rychlostech a spolehlivé držení na hranách i v razantnějších krátkých obloucích. ultralehké jádro air core z paulovnie redukuje hmotnost o významných 20 %, poskytuje spolehlivý výkon s neunavující a příjemnou manévrovatelností.

technologie

air core

nízká hmotnost jádra je klíčová pro lehké lyže... abychom vytvořili jádro air core, museli jsme nahradit topolové dřevo dřevem z paulovnie s dutinou ve středu jádra. takové lyže mají až o 20 % nižší hmotnost, což je vážný argument, který ženy nemůžou ignorovat!

air shape

zvýšit životnost lyží a zároveň usnadnit ženám nošení lyží, to byla výzva. zúžený tvar nad špičkou vázání podél hrany a širší špička a pata, lyže s air shape jsou dokonale přizpůsobené ženským rukám a potřebám.

power turn rocker

90 % průhybu lyže tvoří tradiční průhyb, který dodává lyžím energii, stejně jako vynikajíci cit pro terén a držení na hraně v oblouku. zbývajících 10 % tvoří nízký rocker průhyb na špičce. vjezd do oblouku je jednodušší a kontrolovatelnější.

minicap sandwich

sendvičová konstrukce s dřevěným jádrem, skleněnými vlákny a se zpevněnou vrchní vrstvou je odolnější proti poškození a zlomení. bočnice jsou nakloněné o 30°, čímž zvyšují svižnost lyží, redukují celkovou hmotnost lyží a zlepšují hranění.

pc pc 16990,-
149 cm
r12 m
geometrie: 125x75x106

156 cm

163 cm
r14 m
geometrie: 125x75x106

mohu nabídnout i jiné lyže (např. značek: atomic, salomon, volkl, blizzard, elan, fischer, rossignol, head, nordica, k2, kastle, stockli, dynastar, atd.) a také boty (např. značek: atomic, salomon, dalbello, tecnica, rossignol, lange, nordica, fischer, scott, atd.) + další vybavení (hole, helmy, brýle, chrániče). mám široký výběr. napište si o aktuální nabídku (celá nabídka není na internetu). rád vám poradím a pomohu s výběrem. osobní odběr v kamenné prodejně - železný brod. případně zašlu na dobírku. nad 5000,- doprava zdarma. doklad - záruka 2 roky. v případě zájmu nastavím vázání.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3886)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01