celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 1042

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Komerční objekty » Ostatní » Prodej Budova hotelu Český Kras, včetně vybavení. 

Prodej Budova hotelu Český Kras, včetně vybavení.

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.

Prodej Budova hotelu Český Kras, včetně vybavení.

Číslo inzerátu: 3076405
inzerát vložen: 17.9. 2017 12:38
Prodej: Budova hotelu *** Český Kras, včetně vybavení.
Nabízíme unikátní, víceúčelovou nemovitost, kterou lze využívat jak k soukromým účelům (vícegenerační rodinný dům), nebo k podnikání – hotel, pension, firemní rekreační objekt/základna, domov pro seniory, ubytovna atd.):
Je to jedineční možnost pořídit si nevšední objekt umístěný v centru obce Vinařice u Suchomast s historickou a zajímavou minulosti (první zmínka o Vinařicích je z roku 1088!). Obec leží uprostřed přírodní a chráněné rezervace - Český Kras, a doslova - v obklopení historických a přírodních památek: hrady Karlštejn, Konopiště a Křivoklát, zámky Točník a Žebrák, Hořovice a Dobříš; kaple svatého Jana Křtitelé s jeskyní; světoznámé Koněpruské jeskyně, Solvayovy lomy atd.
Nechybí tady i možnost pro sportovní aktivity a rekreaci – golfový green na 18 jamek a střelnice olympijského standardu na „asfaltové holuby“, berounský aquapark, spousta stezek pro pěší procházky, nebo projížďky na kole v létě a pak lyžování krásnou krajinou v zimě.
Interiéry objektu jsou ozdobeny starožitnými obrazy a nábytkem od českých a německých mistrů tak, aby co nejlépe vystihly historickou atmosféru.
Celý objekt sestava ze:
-suterén (plocha cca 90m2): vinný sklep o dvě sály s klenutými stropy, skaldský prostor pro pivo, víno a potraviny;
-přízemí (plocha cca 310m2): zde jsou dva prostorné apartmá, restaurace s taneční parketou, malý salonek, hospoda a výčep, WC pro hosty a personál.
-podkroví (plocha cca 365m2): má 12 pokojů, kuchyň pro restauraci, technická místnost a kancelář.
Celý objekt je hned k dispozici a není zatížen žádnými dluhy, nebo zástavami. Potřebuje další investice na opravy (jejich výše pak zaleží od předpokládaného způsobu využití).
Cena: 2.990.000,-Kč. (včetně dane z nabyti nemovitých věcí a právního servisu).
Třída energetické náročnosti „G“.
Více informaci a foto – na požádáni.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3477)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.02