celkem inzerátů: 10 519  |  inzerce za 24 hodin: 380

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dětský bazar » Hračky » Lego creator 10258 londýnský autobus nové zabalené 

Lego creator 10258 londýnský autobus nové zabalené

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Hračky.

Lego creator 10258 londýnský autobus nové zabalené

Číslo inzerátu: 3076463
inzerát vložen: 17.9. 2017 19:21
LEGO Creator 10258 Londýnský autobus.Kontakt prosím e-mailem nebo sms. Poštovné 100kč (platba na účet) nebo 170kč (platba na dobírku). Všichni na palubu londýnského autobusu!
Vzdej hold klasickému designu s tímto okouzlujícím dvoupatrovým londýnským autobusem s nepřeberným množstvím autentických detailů, včetně zářivě červené barvy, panoramatického předního skla, speciálně vyrobených klasických pneumatik, značení cílové stanice a otevřené zadní plošiny s madlem, schránkou na lístky, hasicím přístrojem a točitým schodištěm, které vede na horní vyhlídkovou plošinu.
Model má otevírací kapotu s motorem, detailně vypracovanou kabinu řidiče s posuvnými dveřmi a odnímatelnou střechu a horní palubu pro lepší přístup k detailnímu interiéru jako jsou „opotřebovaná“ sedadla a další autentické detaily, včetně zapomenutého deštníku, novin, prázdné nápojové plechovky a žvýkačky. Oboustranné reklamní plakáty jsou k dispozici v podobě tištěných štítků s reklamou z roku 1950 nebo reklamou z dnešního Londýna.
Tento model LEGO® Creator Expert byl navržen tak, aby poskytoval náročný a zároveň obohacující stavební zážitek s nádechem nostalgie a šarmu.
Londýnský autobus je dodáván s řadou původních detailů, včetně velkých oken, zářivě červené zaoblené karoserie, panoramatického čelního skla, oboustranných reklamních plakátů v podobě tištěných štítků, speciálně vyrobených klasických pneumatik a značení cílové stanice. Model je také vybaven otevírací kapotou s motorem, detailně vypracovanou kabinou řidiče s posuvnými dveřmi a odnímatelnou střechou a horní palubou pro lepší přístup k detailnímu interiéru.
Součástí detailů v interiéru jsou „opotřebovaná“ sedadla, otevřená zadní plošina s madlem, schránkou na lístky, hasicím přístrojem a točitým schodištěm, které vede na horní vyhlídkovou plošinu. Mezi dalšími autentickými doplňky najdeš zapomenutý deštník, noviny, prázdnou nápojovou plechovku a žvýkačku.
Vyber si své oblíbené desetiletí s miniaturními oboustrannými reklamními plakáty s reklamou z roku 1950 nebo reklamou z dnešního Londýna.
Sundej střechu a horní palubu pro lepší přístup k podrobnému interiéru.
Posunutím otevři dveře řidiče pro lepší přístup k detailní kabině s panoramatickým čelním sklem.
Zvedni kapotu pro přístup k motoru.
Mezi speciálními prvky najdeš pneumatiku se standardním vzorkem, která je novinkou pro srpen 2017, červené oblouky a kostky 1x1x1 A2/3 se svislými výstupky.
Tento model obsahuje více než 1680 dílků.
Tento model je velikostí uzpůsoben pro možné vystavení například na polici, spolu s dalšími modely řady LEGO® Creator Expert Vozidla.
Měří přes 18 cm na výšku, 34 cm na délku a 13 cm na šířku.
.Řada: LEGO Creator Expert
Počet dílků 1686
Věk 16+
Novinka 2017

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6338)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01