celkem inzerátů: 10 448  |  inzerce za 24 hodin: 713

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Prodej rodinného domu se dvěma byty v Brně 

Prodej rodinného domu se dvěma byty v Brně

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodej rodinného domu se dvěma byty v Brně

Číslo inzerátu: 3076836
inzerát vložen: 9.7. 2018 12:04
Rezervace

ve výhradním zastoupení vám nabízíme zprostředkování prodeje koncového rodinného domu se zahradou v brně-židenicích, ul. stejskalova.

jedná se o zděnou koncovou přízemní nemovitost o dvou bytových jednotkách o velikosti 2+1 a 1+1. celková výměra pozemku činí 363 m², z toho zastavěná plocha a nádvoří 132 m², zahrada 231 m². 193 m² je ve vlastnictví majitele rd, 170 m² je pronajato od města brna.

dispoziční řešení: za vstupními dveřmi se nachází hala s posezením, ze které se vchází do obou bytů. v bytě 1+1 se nachází kuchyňský kout s jídelnou, obývací pokoj, koupelna se sprchovým koutem a wc. v druhé části domu (byt 2+1) je prostorná kuchyně, ložnice a obývací pokoj, který má snížený pochůzný strop, nad kterým je vybudovaný prostor pro spaní.

nemovitost je napojena na všechny is (plyn, elektřina, voda, kanalizace). v obou částech domu jsou vybudované nové rozvody vody, kanalizace, elektřiny. rd má plastová okna a je zateplený. topení ústřední – vlastní plynový kotel pro topení a ohřev vody. za domem je zastřešená pergola na vlastním pozemku a zahrada, která je pronajatá od města brna a majitelé na ni mají předkupní právo.

rodinný dům nabízí klidné bydlení v městské části brno-židenice, kde je v dosahu veškerá infrastruktura (mhd, restaurace, obchody, lékaři dům se dá řešit jako dvougenerační, případně jako dům a prostor pro podnikání.

průkaz energetické náročnosti budovy g/-, při podpisu kupní smlouvy bude doložený energetický štítek.
cena v rk.

domluvte si se mnou prohlídku, rád vám nemovitost předvedu.

bc. zdeněk mitana
correct real estate, s.r.o.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01