celkem inzerátů: 10 464  |  inzerce za 24 hodin: 613

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dětský bazar » Kočárky » Kombinované kočárky » Kočárek Mutsy iGO s nafukovacími koly 

Kočárek Mutsy iGO s nafukovacími koly

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kombinované kočárky.

Kočárek Mutsy iGO s nafukovacími koly

Číslo inzerátu: 3077970
inzerát vložen: 14.10. 2018 08:53
Tento úžasný holandský kočárek byl koupen 24.9.2016. Je ve velmi dobrém stavu, používaný prosinec - srpen. Má výborné odpružení, nastavitelnou teleskopickou rukojeť, velmi lehce se s ním manévruje, je snadno složitelný. Další jeho předností je prostorná, vysoko posazená korbička (vnitřní rozměry: 73x31 cm), nízká hmotnost a dobré jízdní vlastnosti i v těžším terénu (přední kola s aretací a zadní kola nafukovací - při dokupování zvlášť stojí min. 1.500 Kč). Součástí kočárku je podvozek s nafukovacími koly + originál pumpička a hluboká korba Mutsy Igo Pure Bright Sky + originál síťka proti hmyzu (moskytiéra) a clona proti slunci.
Je možné dokoupit i originál příslušenství:
- adaptéry pro uchycení autosedačky na podvozek (na typy Maxi cosi, Cybex a Besafe) - 390 Kč
- originál pláštěnka - 370 Kč
- originál držák na nápoje - 240 Kč

V případě zájmu prodáme i kvalitní autosedačku Cybex Cloud Q (Midnight Blue) - polohovací vajíčko (cena 3800,- Kč). Díky pozici vleže lze dětskou autosedačku mimo vozidlo změnit na korbičku. Tento inovativní cestovní systém doplňuje teleskopická lineární ochrana při bočním nárazu a XXL sluneční stříška s UVP50+ ochranou před sluncem. 11poziční výškově nastavitelná opěrka hlavy současně nastavuje délku pásů a sklon pozice sezení. Dětská autosedačka tak roste společně s dítětem.
Komplet kočárek s příslušenstvím + autosedačka za 16.000 Kč. Vše je v záruce, doložím doklady. Ráda Vám odpovím na případné dotazy a pošlu i další fotky.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3757)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01