celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 1700

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Prodej řadového rodinného domu v Novém Sedle 

Prodej řadového rodinného domu v Novém Sedle

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodej řadového rodinného domu v Novém Sedle

Číslo inzerátu: 3079288
inzerát vložen: 5.10. 2017 15:10
Exkluzivně nabízíme k prodeji kompletně rekonstruovaný řadový dům v obci Nové Sedlo poblíž města Žatec. Dům je zděný (cca 120 m2 obytná plocha), patrový s dlážděnou terasou přístupnou z obývacího pokoje, garáží v suterénu domu a zahradou jak před domem (142 m2), tak i za domem (247 m2, možnost chování domácího zvířectva). Dům prošel v roce 2010 kompletní rekonstrukcí zahrnující elektroinstalaci, rozvody vody a odpadů, veškeré podlahy, radiátory, rekonstrukce koupelny v patře a toalety v přízemí, nová kuchyňská linka, štukování v celém domě, plastová okna, zateplení domu, vyvložkování 2 komínů, rekonstrukce střechy. Dispozice domu 3+1 – v přízemí velký obývací pokoj s přístupem na terasu a přední zahradu domu, prostorná kuchyně, spíž, toaleta. V 1. patře domu jeden velký pokoj (spojené původně 2 pokoje) a druhý pokoj. Prostorná koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Na chodbě velké úložné prostory, výlez na půdu. V suterénu domu větší garáž a technické zázemí domu. Otop řešen plynovým kotlem, v obývacím pokoji krbová kamna. Ohřev vody elektrickým bojlerem. Měsíční náklady na 1 osobu – cca 1 tis. na zálohy plynu, 500 Kč zálohy na vodu a 500 Kč zálohy na el. energii. Plná občanská vybavenost v obci, dobré autobusové spojení do Žatce. Dům volný v nejbližších dnes, právě probíhá stěhování. Průkaz energetické náročnosti budov prozatím není k dispozici, proto uvádíme třídu G. Majitelka si nepřeje být kontaktována, proto kontaktujte makléřku, která vám ráda poskytne veškeré informace. Vřele doporučujeme.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01