celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 527

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Lyžování » Lyže » Dámské carvingové lyže k2 luv machine 74 ti 15/16 

Dámské carvingové lyže k2 luv machine 74 ti 15/16

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Lyže.

Dámské carvingové lyže k2 luv machine 74 ti 15/16

Číslo inzerátu: 3080115
inzerát vložen: 3.2. 2019 16:39
Dámské sjezdové lyže k2 luv machine 74 ti - sezóna 2015-2016
lyže luv machine 74 ti jsou konečně vyladěné a připravené s nejvyšší přesností v dámské kolekci lyží.
budete mít rády i nejstrmější svahy a vysokou rychlost. nové channel light jádro snižuje a přerozděluje hmotnost lyže, tvdost zajišťuje robustní titanalová vrstva, která zvýšuje důvěru ve výkon na upraveném terénu na nejvyšší úroveň. lyže k2 luv machine 74 ti 15/16 vyvinutá pro výkonnostní lyžařky, které vyžadují rychlou jízdu po širokých sjezdovkách. perfektní točivosti lyže je dosaženo titanalovou konstrukcí s dřevěným odlehčeným channel light bioflex jádrem a speed rox technologií.

k dostání s prvotřídním vázáním společnosti marker - erc 11 tc.

metal laminate je nejvýkonnější a nejkomplexnější k2 konstrukcí. skládá se z střídavě prokládaných vrstev sklolaminátu a titanových plátů, ukládajících se nad a pod dřevěné jádro. tato konstrukce zabezpečuje tlumený, přesný, výkon ideální pro pokročilé lyžaře.

hybridtech sidewall - hybritech je unikátním spojením "sidewall" a "cap" konstrukcí. kombinuje přesnost, silu a výkon sidewallu pod uprostřed lyže s lehkou ovládatelností cap konstrukce, která je na koncích lyže.

speed rocker - mírné zvednutí špičky umožňuje snadné zahájení oblouku a překlápění lyží z hrany na hranu pro co nejefektivnější carving. tradiční výrazné camber prohnutí dodává lyží závodní přesnost, rychlost a skvělé držení hran na tvrdém zmrzlém povrchu. speed rocker™ tak nabízí vysoký výkon na skvěle upraveném manšestru.

další přednosti: carbon web, bioflex, channel light core

pc 18890,-
160 cm
r12,5 m
geometrie: 121x74x107

mohu nabídnout i jiné lyže (např. značek: atomic, salomon, volkl, blizzard, elan, fischer, rossignol, head, nordica, k2, kastle, stockli, dynastar, atd.) a také boty (např. značek: atomic, salomon, dalbello, tecnica, rossignol, lange, nordica, fischer, scott, atd.) + další vybavení (hole, helmy, brýle, chrániče). mám široký výběr. napište si o aktuální nabídku (celá nabídka není na internetu). rád vám poradím a pomohu s výběrem. osobní odběr v kamenné prodejně - železný brod. případně zašlu na dobírku. doklad - záruka 2 roky. v případě zájmu nastavím vázání.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3886)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01