celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 496

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Hobby, volný čas » Cestování » Ostatní » Azyl pro milence České Budějovice 

Azyl pro milence České Budějovice

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.

Azyl pro milence České Budějovice

Číslo inzerátu: 3081772
inzerát vložen: 8.7. 2018 17:49
Azyl pro milence České Budějovice.
Azyly pro milence jsou běžné po celém světě a není tomu jinak ani v Českých Budějovicích, proto tedy klidně ponechte zbytečný ostych stranou a využijte naše diskrétní ubytování, milenecký azyl je to pravé co hledáte, kde si můžete splnit i ty nejtajnější sny v příjemném prostředí.
Azyl pro milence České Budějovice Vám poskytne naprosto čistý a skvěle uklizený pokoj, který je určen pouze pro Vás, jinými klienty denního mileneckého ubytování není během tohoto dne již obsazován. Pokoj je pouze Váš, s nikým se nestřídáte.
Pokoje Mileneckého azylu České Budějovice jsou vybaveny internetovým Wi-Fi připojením, vlastní koupelnou, WC, minibarem, SAT - LCD televizí s plochou obrazovkou a rádiem.
Přijeďte si do Mileneckého azylu do výborně dostupné a přesto velice diskrétní lokality v Českých Budějovicích, užít si a zapomenout na starosti všedních dnů, s možností zdarma a diskrétně zaparkovat uvnitř objektu mileneckého ubytování, na uzavíratelném parkovišti.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7241)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01