celkem inzerátů: 10 443  |  inzerce za 24 hodin: 429

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Lyžování » Lyže » Carvingové lyže Elan Race SL 13/14 

Carvingové lyže Elan Race SL 13/14

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Lyže.

Carvingové lyže Elan Race SL 13/14

Číslo inzerátu: 3081869
inzerát vložen: 27.1. 2018 23:46
Slalomky ELAN SL jsou spolehlivým společníkem na cestě za skvělým umístěním ve slalomu. Už si vyplňujte přihlášku na Masters. Tyto lyže jsou vybaveny technologií Power Spine, která je již prověřená ve Světovém poháru, a profilem Amphibio pro rychlejší a přímější oblouky. Posílí vaše sebevědomí a dodají vám potřebnou rychlost na každém svahu. Řada Elan Race představuje první závodní lyže se skutečně odlišnou konstrukcí levé a pravé lyže. Na základě analýzy rozložení sil byla vytvořena kombinace technologie Power Spine s profilem Amphibio a s asymetrickou špičkou a patkou, což dohromady umožňuje optimální přenos sil z nohou směrem na sníh. Lyže tak mají vynikající vlastnosti na náročných závodních tratích a na upravených svazích. Technologie Amphibio je unikátní, převratná inovace, která spojuje profily rocker a camber. Tajemství spočívá v odlišné pravé a levé lyži, kdy vnitřní hrana má profil camber, a zaručuje tak vynikající přilnavost hran a stabilitu, zatímco vnější hrana má profil rocker a usnadňuje nástup do oblouku.

PC 17490,-
160 cm
R12 m
Geometrie: 122x69x104

Mohu nabídnout i jiné lyže (např. značek: Atomic, Salomon, Volkl, Blizzard, Elan, Fischer, Rossignol, Head, Nordica, K2, Kastle, Stockli, Dynastar, atd.) a také boty (např. značek: Atomic, Salomon, Dalbello, Tecnica, Rossignol, Lange, Nordica, Fischer, Scott, atd.) + další vybavení (hole, helmy, brýle, chrániče). Mám široký výběr. Napište si o aktuální nabídku (celá nabídka není na internetu). Rád Vám poradím a pomohu s výběrem. Osobní odběr v kamenné prodejně - Železný Brod. Případně zašlu na dobírku. Nad 5000,- doprava ZDARMA. Doklad - záruka 2 roky. V případě zájmu nastavím vázání.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3886)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01