celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 688

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Domácí zvířata » Psi » Německý špic » Pomeranian/ trpasličí špic prodám štěňata s PP po kvalitních 

Pomeranian/ trpasličí špic prodám štěňata s PP po kvalitních

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Německý špic.

Pomeranian/ trpasličí špic prodám štěňata s PP po kvalitních

Číslo inzerátu: 3081957
inzerát vložen: 20.10. 2017 04:27
Pomeranian/ trpasličí špic - prodám kvalitní štěňata s PP s předpokladem na chov a výstavy - Pomeranian s bohatou srstí, mohutnými hlavami, širokými čumáčky, robustní kostry, perfektní, bohaté osrstění. Oranžová / krémová / bílá "medvídci". Předpoklad vynikajících, nebojácných povah, skvělý hlídač a rodinný společník. Velice líbiví, elegantní a nenároční psi upoutají na první pohled impozantním vzhledem Oranžová / krémová / bílá krásně prokreslenou srstí. Štěňata jsou po kvalitních rodičích zahraniční krve, zdravotně vyšetřených ( DKK, DLK, LP), štěňata jsou PHPT geneticky negativní. Všechna štěňata budou očkovaná, s PP, mikročipem, EU petpassportem, kupní smlouvou, chovatelským servisem k odběru v V polovině Listopd 2017.
Pomeranian/ trpasličí špic jsou vynikající, ostražití hlídači vhodní k dětem i zvířatům. Nejsou uštěkaní a nemají sklony k toulání. Nenároční, lehce vychovatelní a dobře ovladatelní psi střední velikosti. Vhodní je všem psím sportům. Pomeranian/ trpasličí špic je veselý, inteligentní pes vhodný do rodin s dětmi i jako společník a perfektní, nebojácný, pozorný hlídač. Má bohatou srst, která není náročná na údržbu, stačí občas vyčesat. Velice učenlivý, přizpůsobivý, nekonfliktní, není agresivní, líbivý, bystrý pes veselé povahy. Může být chován celoročně venku. Zdravý, otužilý, bezproblémový, dlouhověký pes. Rozený hlídač domu a dvoru, ochránce rodiny a domácích zvířat. Bezpečně ohlídá Váš dům i zahradu. Skvělý, veselý společník pro celou rodinu, k dětem i domácím zvířatům. Postrádá lovecký pud. Jako příkladný hlídač se drží u domu, ochránce rodiny.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 1097)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01